Ayak bölgesi aydınlatması

Başlatan discox, 12 Mayıs 2011, 01:22:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

Alıntı yapılan: AG0463 - 23 Ocak 2012, 15:33:55
ben cıkma farlarla birlikte 500 hallediyorum sanırm. orjinal farları da kesip bicme yapmadan bi kenarda saklıcam :D
en güzeli

sedd_26

Sislere philips h11 taktım ben gayet başarılı yalnız isterken sis için söketli diye belirtin
GT

TwinCept

2.el far alınır  >:D Vezirii azamm bana 2.el far bul acil  led projem var fenaa

AG0463

Gelince konusalm abi =) far işi kolay =)
GTD

TwinCept

Proje süpeer drl led light getirticem en önemli olayda parkları açınca arabanın içinden dumanlar yükselecek :D Duman projeliii :) Şaka bi yana 1 senedir aklımda tekrar kaşıntı geldi bana yine yeni modlar başlıcak

AG0463

yapalm abi yardımcı olurum elimden geldiğince. seviyorum boyle arabayla ugrasmayı :D daha dün yengemin 106sının gaz kelebeğiini felan söktük sensörleri temizledik geri taktık abimle :D rölantide sarsıntı yapıyodu şimdi canarar. :D ön kaldırıyo alet :D
GTD

TwinCept

Eline sağlık doğrudur yapar polo 6n 6n2 kasalarda bogaz kelebeği var aynı durum kronik rahatsızlık temizleyince araba kendine geliyordu.

kemal_koker

Alıntı yapılan: TwinCept - 23 Ocak 2012, 18:44:44
Proje süpeer drl led light getirticem en önemli olayda parkları açınca arabanın içinden dumanlar yükselecek :D Duman projeliii :) Şaka bi yana 1 senedir aklımda tekrar kaşıntı geldi bana yine yeni modlar başlıcak

takiptesin  :saygılar

o.bilge

Alıntı yapılan: kemal_koker - 23 Ocak 2012, 18:57:40

takiptesin  :saygılar
aynen merakla bekliyoruz. başarılı bir proje olursa soluğu sende alıyoruz usta :D sitede 60 küsür polo var :D

MasterWK

Alıntı yapılan: o.bilge - 23 Ocak 2012, 19:25:46
aynen merakla bekliyoruz. başarılı bir proje olursa soluğu sende alıyoruz usta :D sitede 60 küsür polo var :D

"Polocuyu Takip Et" butonu ekleselerde işmiz kolay olsa :D
Otomobil özgürlüktür...