"Volkswagen POLO Coupe"

Başlatan brkYRC, 09 Temmuz 2011, 23:47:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkYRC

Yok orjinal dil ama uretildigi tarihte kaliteli bi marka sunroof ile sonradan takilmis . Aradan 20 yil gecmis ve halen sifir gibi :)
"Hurdalarin Efendisi"

nizam

tamponun eski hali sanki daha güzelmiş renk olarak boya atması olmasına ragmen :)

güzel işçilik elden bu kadar gelse bile güzel yapmıssın bu tampon boyalarının farklı renklerı var mı bende arka tampona bir ayar çekebilirim burak
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

brkYRC

Nizam bikac rengi var biliyorum sorarim würth'deki hatuna ama senin renk tonunda sanmam olsun  ???

On tampon orj halde olsaydi boyamazdim ama ustune koyu gri astar atilmis ve zamanla eskimis solmus cizik icindeydi boyanmasi kacilmazdi.
"Hurdalarin Efendisi"

nizam

Alıntı yapılan: air-cooled - 15 Ağustos 2011, 13:00:17
Nizam bikac rengi var biliyorum sorarim würth'deki hatuna ama senin renk tonunda sanmam olsun  ???

On tampon orj halde olsaydi boyamazdim ama ustune koyu gri astar atilmis ve zamanla eskimis solmus cizik icindeydi boyanmasi kacilmazdi.

anladım olsun ben bi sansımı deneyim yine :) aracımın renci bordo  eline saglık güzel oluyor

Yunus EMRE

aykuttuncer

Alıntı yapılan: air-cooled - 14 Ağustos 2011, 12:56:37
Yok malesef dil ...olsaydi zavallim o halde orda durmazdi :)
dogru oda abi :)

brkYRC

"Hurdalarin Efendisi"

suskun

maaşallah maaşallah  çok diri :tamamdir
aynalar çok hoşum gitti bu arada
H.G WORKS

nizam

boyalı halide güzel olmus tampon tam tutmadı galiba

Yunus EMRE

brkYRC

Hos duruyo komple on arka citalari mat siyaha boyicam . Tampon oylesine takildi daha yapilacak seyler var.
"Hurdalarin Efendisi"

lostys

jantları satmaya kalkarsan haberim olsun :D

alper19

araba cok avrupai duruyo cok hos ya  :sevgi:

brkYRC

bugünde boş durmadım ve komple ön göğüsü söktüm parçalara ayırdım ve fırça-su eşliği ile yıkadım kuruladım . aklınıza gelebilecek tüm düğmeler ve kollar iyicene temizlendi bakımı yapıldı . sigorta kutusu tamamen dağıtıldı özenle temizlendi ve sigortaları yenilendi . kablo demeti düzenlendi kontrol edildi ...ve sonra hepsi özenle biraraya toplandı  :melek:

...buda ben deniz burak.
"Hurdalarin Efendisi"

lostys

burak arkandaki araba nedir ?

brkYRC

İlkercim konuyu takip etmis olsaydin onun chrysler 300M oldugunu gorecektin :saygılar
"Hurdalarin Efendisi"