"Volkswagen POLO Coupe"

Başlatan brkYRC, 09 Temmuz 2011, 23:47:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkYRC

Hos olmus...

"Hurdalarin Efendisi"

nizam

hans dikkat çekiciymiş

burak ilk resim gayet başarılı sana yakın bir kıvamda araba
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

brkYRC

Selcuk o aracin bitek dikkatimi ceken 2 sey oldu , 1. On izgara ve 2. Jant boyutlarininarac yuksekligi ile iyi durmasi :)

Evet Nizam dedigin gibi bende sana katiliyorum ve ona benzer bisi olacak birtek jant farkli ama kim bilir belki noel babamiz supriz yapar bizimde o tur jantlarimiz olur  ;D

Bugun yan citalari doktum pazarda bi temizleme islemlerim olcak birde kendimiz 2 lastigi janta gecirebilirsek O.Z.'leti takacam pazarteside uzerindeki jantlarin lastikleri cikartirip boyama hazirliklarina baslicam . Duzeltme gerek olursa onu hallettircem sonra zimpara macunlama ve gene zimpara . Son olarak astar ve boya ...ve gene kendi el isciligim gerceklesecek . Renk konusunda beyaza karar kildim ama saf beyaz olmayacak biraz biseyler katacam  ;)
"Hurdalarin Efendisi"

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

ALPER.

ilk resim yol gösterecek cinsten

ama neden bilmiyorum, kusura bakmayın ama 3. resimde inanılmaz bir modifiye şahin havası var, sadece o resimde çok benziyor

brkYRC

Modifiyeli sahin oyle gozukseydi bende alirdim birtene :p yok sanirim panjur ve farlatdan dolayi oyle benzettin . O donemin araclari hangi marka olursa olsun nerdeyse birebir aynilar sadece ufak tefek degisikleri oluyo markanin farki olsun diye . Birbirine benzer modeller ; opel corsa a facelift , ford fiesta mk1 , fiat uno 1 + facelift ...nerdeyse aynilar . O zamanlar birbirlerini taklit etmek vardi hos simdi onun adi ortaklik oldu :) jetta 1'de cok renault 9 a benziyo yada tersi herneyse .
"Hurdalarin Efendisi"

ALPER.

evet,mantıklı :) panjur far ve aynalar felaket olmuş  :p

brkYRC

"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

E
Alıntı yapılan: boralp - 05 Eylül 2011, 03:35:23
evet,mantıklı :) panjur far ve aynalar felaket olmuş  :p
Evet aynalar iyyykk tam sahin style  ;D
"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

:o Ulen 40 yildabi Azam'i polo'ya bindireyim dedim ondada (azam 250 bende 350 kilo) fazla geldik aks dayanamayiverdi bi kopim deiyip bize essek sakasi yapti  ;D
Sonuc ; polo 1 biz zero  >:D
"Hurdalarin Efendisi"

AG0463

Alıntı yapılan: air-cooled - 06 Eylül 2011, 20:59:07
:o Ulen 40 yildabi Azam'i polo'ya bindireyim dedim ondada (azam 250 bende 350 kilo) fazla geldik aks dayanamayiverdi bi kopim deiyip bize essek sakasi yapti  ;D
Sonuc ; polo 1 biz zero  >:D

=))) olmasa iyiydi ama oldu artk napalm :D
GTD

brkYRC

Diyet diyorum diyet iyi gider bize  ;D

Rengini kirmizidan baska bi rengemi dondursem naapsam  ???
"Hurdalarin Efendisi"

AG0463

mat beyaz =P ya da karafişek yapalm :D simsiyah :D
GTD