MGY75 İzmir de...

Başlatan HecctoR, 12 Nisan 2011, 23:27:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizhan_mk3

kardeşim araba uğraşlarının karşılığını pek ala veriyor. Eline sağlık.. Maşallah diyelim nazar değmesin. :tamamdir Burada zevklerimiz aynıymış murat far stop siparişte deli gibi bekliyorum bi tampon siyal takımı usa tip istedim araba açık renk olunca , onun uygun olacağını düşündüm .. kısaca perfect.. :tamamdir :tamamdir :tamamdir

cavanozz

arkada benim araçta var kimse görmüyormu   :D  :p   ::)  :bekleriz:  ;D

araç hakikaten dehşet oldu arkadaşlar yakından görmenizi isterdim...  >:D
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

Arkada değil altta kalmış senin araç. Üzülürsün diye fark ettiğimizi sana belli etmedik:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

HecctoR

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 30 Temmuz 2011, 14:18:57
kardeşim araba uğraşlarının karşılığını pek ala veriyor. Eline sağlık.. Maşallah diyelim nazar değmesin. :tamamdir Burada zevklerimiz aynıymış murat far stop siparişte deli gibi bekliyorum bi tampon siyal takımı usa tip istedim araba açık renk olunca , onun uygun olacağını düşündüm .. kısaca perfect.. :tamamdir :tamamdir :tamamdir

O zaman şimdiden hayırlı olsun sanada. Eline geçer geçmez resimle görelim bakalım :)
Referee

HecctoR

Alıntı yapılan: htmetin - 30 Temmuz 2011, 17:53:50
Arkada değil altta kalmış senin araç. Üzülürsün diye fark ettiğimizi sana belli etmedik:)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Referee

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: HecctoR - 30 Temmuz 2011, 17:56:13
O zaman şimdiden hayırlı olsun sanada. Eline geçer geçmez resimle görelim bakalım :)
:tamamdir :tamamdir :tamamdir

cavanozz

Alıntı yapılan: htmetin - 30 Temmuz 2011, 17:53:50

zaten sanayide arka arkaya gidiyoruz bana bakan yok  ;D  :melek:
yeni yine yeniden..!! 8)

Onamdar

yapılabilecek herşey yapılmış dört dörtlük  :tamamdir
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

5ani5 mk2

ohhh beeee murattt basstın sonunndaa miss olmuşşş. Vr6karlıkda  gelmişş portlarda 10olmuşş şimdii gözümee çok farklı geldii araççç maaaşşaallaahh ;) :-\ ;D
Exclusive Garage

betoqu

Bildiğin kaymaklı ekmek kadayıfı... :)

5ani5 mk2

Exclusive Garage

HecctoR

Teşekkürler beyler. Haftaya isin yoksa sende gel ouzhan. Takiliris muhabbet ederis  :saygılar
Referee

HecctoR

Far kaşı bence güzel oldu ama çıkar diyenler var etrafımda. Araç rengine boyatsam daha şıkmı olur. Yoksa tamamen sökmelimiyim?

[IMG]http://img684.imageshack.us/img684/9968/hecctor02721.jpg[/img]

Referee

cavanozz

daha öncede dediğim gibi.. senin farlarının böyle bir şeye ihtiyacı yok  8)
yeni yine yeniden..!! 8)