"97 VW Tranporter T4..

Başlatan brkdmr38, 16 Haziran 2011, 23:24:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmr38

Alıntı yapılan: ADEMÜÇÜNCÜ - 06 Şubat 2012, 12:38:54
Burak bu konuyu görmemiştim, kadran iyi olmuş yalnız egzantrik kayışının bulunduğu yerin muhafazası olması gerek, yoksa kayışın ömrü azalır benden söylemesi.
O kayışın  muhafazası var da o anda takılmamıştı abi o fotoğrafı serviste çekmiştim

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

brkdmr38

Bir Güncel Çekip Konuyu Ayağa Kaldıralım
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

brkdmr38

Çoktandır ne sesimiz çıkıyordu.Ne de bir kıpırtımız vardı bugün bir kaç fotoğraf çekelim diye dağa bayıra eski yerleşim yerlerine doğru gittik

nizam

su kaputta ki yazıları sökmedin hala bir şey demiyorum sana :)

kazasız belasız
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

brkdmr38

Alıntı yapılan: nizam - 23 Temmuz 2012, 09:17:13
su kaputta ki yazıları sökmedin hala bir şey demiyorum sana :)

kazasız belasız

Baba büyüksün ne diyim aslında tam zamanı

ALPER.

hakkaten süz siyah olsa neyse de reklamlı falan hoş durmuyor burak, yanlış anlama ben arabanın arkasındaki yazıları bile söken adamım, fazladan karakter görünce hoşuma gitmiyor :)

brkdmr38

Alıntı yapılan: boralp - 29 Temmuz 2012, 12:09:34
hakkaten süz siyah olsa neyse de reklamlı falan hoş durmuyor burak, yanlış anlama ben arabanın arkasındaki yazıları bile söken adamım, fazladan karakter görünce hoşuma gitmiyor :)

Abi haklısın benimde hoşuma gitmiyorda şimdi ben o işe girişirim tam çıkmaz içime sinmez keyfim kaçar.

brkdmr38

Evet Çoktandır Konumuza Bakmıyormuşuz .

Dedik Yazdan Kalma Eski Bir Kare İle Yapılanları Özetliyelim.

Arka Kısımdaki Camlara Film Çekildi.
Camların Arasındaki Direkler Siyah Folyo Yapılarak Bütünlük Sağlandı
Pasta Cila Yapıldı[Aslında Kaborta Boya Olsa İyi Olur]