MGY75 İzmir de...

Başlatan HecctoR, 12 Nisan 2011, 23:27:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gültekin77

MAŞAALLAH,
Aracınız çok güzel,kazasız,belasız inş. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

HecctoR

Alıntı yapılan: gültekin77 - 30 Temmuz 2011, 00:22:48
MAŞAALLAH,
Aracınız çok güzel,kazasız,belasız inş. :)

Teşekkürler Sağolasın  :sevgi:
Referee

metalcil

Göstergeye bayıldım. Araçsa genel olarak çok şık. Yemede yanında yat cinsinden. Allah kaza bela vermesin. Göz değmesin..

HecctoR

Alıntı yapılan: metalcil - 30 Temmuz 2011, 00:26:31
Göstergeye bayıldım. Araçsa genel olarak çok şık. Yemede yanında yat cinsinden. Allah kaza bela vermesin. Göz değmesin..

Sağol Dostum Teşekkürler.  Göstergeler tavsiyemdir.

http://cgi.ebay.de/Plasma-Tacho-Tachoscheiben-VW-Golf-3-Vento-0-240-km-h-/190514831745?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D1692411591695214756

Alman postasıyla 8 euro kargosu var. DHL ile 20 euro.  :tamamdir
Referee

iko

murattt harika olmuşş kazasız belasız binmen dileğiylee..  :tamamdir

HecctoR

Alıntı yapılan: iko - 30 Temmuz 2011, 00:37:12
murattt harika olmuşş kazasız belasız binmen dileğiylee..  :tamamdir

Sağolasın :)  Çok emek verdik, çok zaman harcadık, baya masraf yaptık :) ama sanırım değdi  :melek:
Referee

iko

Alıntı yapılan: HecctoR - 30 Temmuz 2011, 00:39:52
Sağolasın :)  Çok emek verdik, çok zaman harcadık, baya masraf yaptık :) ama sanırım değdi  :melek:

değmiş kardeşim valla süper olmuş.. :tamamdir

barut

Murat çok çılgın olmuş. Allah kaza bela vermesin kardeşim. En kısa sürede bu cengaver için bi kan akıt derim  :saygılar

SpeedyTR

Kardeşim eline emeğine sabrına sağlık :) Maşallah çok güzel olmuş. Bu plazmaları biz hiç düşünemedik ya, yoksa ağırlık yaptırırdım sana :) ucuz çünkü, bi ara incelemiştim ama montajıyla ilgili bilgi edinemeyince kaldı öyle :) çok güzel duruyor gerçekten.. maşallahh ;)  :sevgi:  :tamamdir

htmetin

Murat aracın harika olmuş.. Tabiri caiz ise YAKIYOR.. Ama kocaman bir Maşallah diyelim.. kazasız belasız günlerde inşallah..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

HecctoR

Çok teşekkürler arkadaslar sagolun.Plazmaların montajı oldukça basit. Ben yapabildiysem herkes yapabilir  :) kan akitma hiç gelmedi aklima ama mantıklı geldi. Düşüneyim  :)
Referee

HecctoR

Onu arastirdimda model eski diye ciddi para istediler vazgeçtim bende. 
Referee

barut

ben 1300 lira fiyat aldım 12 taksitle ödemesi var senin araç için 1500 istese bence normal vede bu kadar masraf ve emekten sonra kasko yaptırmak mantıklı olur