golf cabrioma yeniden kompe tavan yaptırmayı dusunuyorum yardım

Başlatan dameqe, 21 Temmuz 2011, 15:18:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Valla kaan ın arabada sanki çorum kaloriferi var . Kışın bile sortla biniyoz araca bazen üstünü açtığımız bile oluyor :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 25 Temmuz 2011, 19:30:44
Valla kaan ın arabada sanki çorum kaloriferi var . Kışın bile sortla biniyoz araca bazen üstünü açtığımız bile oluyor :D
Ben karda üstünü açtığımı biliyorum ama serinlemek için değil ısınmak için arabanın içi daha soğuk oluyo  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 25 Temmuz 2011, 20:28:09
Ben karda üstünü açtığımı biliyorum ama serinlemek için değil ısınmak için arabanın içi daha soğuk oluyo  ;D

;D ;D Yardın beni gökahan  ;D ;D Cabrio alma hayallerim yıkıldı :D :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 25 Temmuz 2011, 20:46:55
;D ;D Yardın beni gökahan  ;D ;D Cabrio alma hayallerim yıkıldı :D :D :D
Bu sözünü ettiğim benim kız için geçerli diğer cabriolarda ben öyle bişey görmedim sen coupeyi satıp 4 kapı aldığına göre kolay kolay cabrio almazsın  ;D

Mk1GTI

Ortalık faiş fiyatlı çöp dolu olum param olsada alıncak araba yok..  Bazı şeyleri kaybetmeden anlamıyorsun elimdeki dizel bile 10 numara satılacak araba değil araca kıysam 30dk da satışı var o yüzden maverick ime yakın bir GTI yada Cabrio denk gelse hemen vericem alıcam ama ilanlarını görüp gittiğim araçlar miğdemi bulandırıyor.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 25 Temmuz 2011, 20:46:55
;D ;D Yardın beni gökahan  ;D ;D Cabrio alma hayallerim yıkıldı :D :D :D
Benimde cabio hayallerim var abi bundan sonra acaba bir cabrio mu keşke öyle olsa valla cabriolar bir başka sarmaya başladı bu aralar. :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Siz gelin dinleyin şu kardeşinizi alın birer cabrio o zaman görün MK seven sayısı tavan yapıyo mu yapmıyo mu ortada honda 106 kalmaz be  ;D Benim kızı dükkanda bıraktım ustanın arabasıyla dönerken yolun karşı tarafında beyaz tenteli cabrio park halindeydi cabrio alıcaklar onu kaçırmasın bende gerçekten kıymeti bilinecek bir araba  :tamamdir

Mk1GTI

Gökhan araba varda bizmi almıyoz :D  TR de cabrio almak çok riskli.. Malum araç tavansız ve şasi olayı tamamen tabandan destekli o yüzden kaza olayı olmaması lazım. Satılık ilanlarındaki cabrioların yarısı büyük hasarlı diğer yarısıda mk3 fiyatı çekiyor düşük modele.. 85 ve üstü olasa tamam çek fiyat ama kalkıpta 79-80-81-82 cabrio larada 8 bin üstü rakam çok fazla.

yusa

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 27 Temmuz 2011, 11:12:33
Gökhan araba varda bizmi almıyoz :D  TR de cabrio almak çok riskli.. Malum araç tavansız ve şasi olayı tamamen tabandan destekli o yüzden kaza olayı olmaması lazım. Satılık ilanlarındaki cabrioların yarısı büyük hasarlı diğer yarısıda mk3 fiyatı çekiyor düşük modele.. 85 ve üstü olasa tamam çek fiyat ama kalkıpta 79-80-81-82 cabrio larada 8 bin üstü rakam çok fazla.

Bence yanlis bir dusunce benim aracim 79 cabriolet o yuzden ben daha da mutluyum cunku mk1 cabriolet ilk olarak karman tarafindan 1979 da uretild piyasaya ilk olarak gls modeliyle cikti ve benim aracim da gls arac 2005 turkiye girisli ve kazasi belasi yok sence kazasiz belasiz bir 79 gls ye 7 bin fazla mi ?

STAK67

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 27 Temmuz 2011, 11:12:33
Gökhan araba varda bizmi almıyoz :D  TR de cabrio almak çok riskli.. Malum araç tavansız ve şasi olayı tamamen tabandan destekli o yüzden kaza olayı olmaması lazım. Satılık ilanlarındaki cabrioların yarısı büyük hasarlı diğer yarısıda mk3 fiyatı çekiyor düşük modele.. 85 ve üstü olasa tamam çek fiyat ama kalkıpta 79-80-81-82 cabrio larada 8 bin üstü rakam çok fazla.

abi sahibinden.com'da petrol yeşili bi cabrio var 12.750 yazmış 91 modeldi sanırım o arabayı biliyomusun ?

GolfMk1Cabrio

Ne tabanı ya yan direkleri unutuyosun takla barını söylemeyi unutma  :D

dameqe

Alıntı yapılan: yusa - 28 Temmuz 2011, 00:13:33
Bence yanlis bir dusunce benim aracim 79 cabriolet o yuzden ben daha da mutluyum cunku mk1 cabriolet ilk olarak karman tarafindan 1979 da uretild piyasaya ilk olarak gls modeliyle cikti ve benim aracim da gls arac 2005 turkiye girisli ve kazasi belasi yok sence kazasiz belasiz bir 79 gls ye 7 bin fazla mi ?

hocam senın ruhsatta model gls yazıyor ya cabrio diye birşeyde yazıyomu yok bu  modellerde sadece gls mı yazıyor..bır sıkıntı oluyomu?
[i]vw[/i] golf cabrıo gtı 1800 motors
etikete gerek yok eskiler bizi iyi tanır..

Mk1GTI

Sadece üstü açılıor diye gözümüzü kapatıp alalım ozaman :D  

Demek istediğimi yanlış anlamışsınız. Yazımın başında gözümün önündeki satılık araçlardan bahsediyom ama hemen kendi araçlarınızı hesaba katıyorsunuz bunu anlamış değilim..  

Gökhan hangi direklerden bahsediyosun.. Ben şasi diyom sen takla barı diyosun ne alakası var şimdi aracın gövde stabilitesi ile alakalı..  

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 28 Temmuz 2011, 11:32:12
Sadece üstü açılıor diye gözümüzü kapatıp alalım ozaman :D 

Demek istediğimi yanlış anlamışsınız. Yazımın başında gözümün önündeki satılık araçlardan bahsediyom ama hemen kendi araçlarınızı hesaba katıyorsunuz bunu anlamış değilim.. 

Gökhan hangi direklerden bahsediyosun.. Ben şasi diyom sen takla barı diyosun ne alakası var şimdi aracın gövde stabilitesi ile alakalı.. 

Ne şasisi ne gövdesşi sayıklıyıon abi al bi CABBY verelim millete MK1 virüsü  :D