golf cabrioma yeniden kompe tavan yaptırmayı dusunuyorum yardım

Başlatan dameqe, 21 Temmuz 2011, 15:18:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dameqe

[i]vw[/i] golf cabrıo gtı 1800 motors
etikete gerek yok eskiler bizi iyi tanır..

reaper

Alıntı yapılan: dameqe - 23 Temmuz 2011, 10:18:24
hard top ney ki..
Bildiğim kadarıyla hardtop tavanın basılması yani olması gerekenden daha aşağıda olması

ThE_Unforgiven

Hardtop genellikle cabriolet araçların veya arka bölmesi açık pikapların açık kısımlarının üzerini kapamak maksadı ile kullanılan metalden yapılan, takıp çıkarılabilecek portatif tavan.

kaynak : hardtop

Örnek :

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

GolfMk1Cabrio

Aramıza hoş geldin :) ne karar aldın bilmiyorum ama yurt dışında elin kolun varsa orjinal vinly tente getirtmeni öneririm ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ThE_Unforgiven

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 24 Temmuz 2011, 11:28:36
Gökhan senin tenteye nezaman el atıyoruz ?
Abi ben bayağı soruşturdum dışardan getirticem burdaki ustalarda tık yok biri var gerçi ama güvenemiyorum ki  :-\ Gerçi BMW E36'ya yapıyodu tenteyi  :)

yusa

mTente konusu cok zahmetli ben sifirdan kaplattim 650 tlye geldi hersey dahil eskiden su ruzgar toz ne ararsan giriyordu arabama ama simdi sorun yok goruntu itibariyle orjinali gibi olmuyor zaten ama ne iyi ne kotu sonucta su girmiyor ruzgar girmiyor ve yeni kumasa sahip oluyor eskisi deriydi kapatip acarken bile agirdi tente ama simdiki ozel bir kumas bu tenteler icin bu kumas oldugundan beri tek elle kapatabiliyorum cok hafifledi yani kisacasi bu isin profosorleri izmirde ama cok tuzlu oluyor ben edirnede yaptirdim ucuz kapattim memnun muyum kisin usumedim ve tavan ic kisimdaki tavandan bahsediyorum tertemiz o,du memonunum yanizaten bu cabriolarin tavani 3 kisimdan olusuyor ve ikinci ile ucuncu kisim arasinda ozl bi yosun var ve bu yosun ses ve:-)  isi yosunu ilk olarak arabanin ic tavani ikincisi ictavanin ustunde yosunun alta gelecegi dis kisim alt dosemesi ucuncisu ise dis kisim ust doseme arkadaslar enon sahibinden com da bir ilan vardi hazir sadece tente iskeleti yok yani onun linkini de koyuyorum
Volkswagen Tente 1.100 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 51678326

GolfMk1Cabrio

ThE_Unforgiven

Bizde var diyorum kral dosemeci diyorum :) Tenteyi herkez yapamaz bu nedenle zaten fiyati pahali...

dameqe

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 24 Temmuz 2011, 01:52:01
Aramıza hoş geldin :) ne karar aldın bilmiyorum ama yurt dışında elin kolun varsa orjinal vinly tente getirtmeni öneririm ;)
yurtdışın da elim kolum var o tentelerede baktım 250euro tamam alırım onu getırtırım de ama onu kım kaplıycak kaplıycak adam yokki burarada dogru duzgun ...
[i]vw[/i] golf cabrıo gtı 1800 motors
etikete gerek yok eskiler bizi iyi tanır..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 25 Temmuz 2011, 09:46:08
Bizde var diyorum kral dosemeci diyorum :) Tenteyi herkez yapamaz bu nedenle zaten fiyati pahali...
Abi ben Kaan agayla konuştum fiyat çok geldi bana tamam güzel olabilir ama gerçekten çok para bide benim oraya gidip gelmem 300-500 bulur zaten  :(

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: dameqe - 25 Temmuz 2011, 09:55:32
yurtdışın da elim kolum var o tentelerede baktım 250euro tamam alırım onu getırtırım de ama onu kım kaplıycak kaplıycak adam yokki burarada dogru duzgun ...
Sen aldıktan sonra kaplatması kolay yeterki herşeyi tam gelsin  :)

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: dameqe - 25 Temmuz 2011, 09:55:32

O dedigin tentelerin ustune sigara izmariti geldimi eriyor be :( En iyisi burda yaptirmak ama onuda yapanlar anasinin gozunu istiyor 3000 den kapi aciyorlar.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 25 Temmuz 2011, 17:16:10
O dedigin tentelerin ustune sigara izmariti geldimi eriyor be :( En iyisi burda yaptirmak ama onuda yapanlar anasinin gozunu istiyor 3000 den kapi aciyorlar.
Abi senin dediçin tente sert naylon bide vinly denen malzeme var Kaan'ın kisinin birebir aynısı belki biraz daha ince ama malzeme aynı  beninm sözünü ettiğim tente o fotolarını atarım arasındaki farkı ellemeden gözle bile anlayabiliyosun Bursa'daki cabrioların hepsinde senin eriyor dediğin sert naylondan var görüntü iyi ama kışın iş yapmaz vinly tente kışında kullanılabilir bide kalorifer sağlamsa offf diyorum  :D