Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
LPG bittiğini nasıl anlarım (göstergeler bozuk) - LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri

LPG bittiğini nasıl anlarım (göstergeler bozuk)

Başlatan kipermufit, 06 Temmuz 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kipermufit

Arkadaşlar hem  depo üzerindeki manometre hemde sürücü tarafındaki ledli gösterge bozuk. LPG nin bitip aracın benzinde çalıştığını nasıl anlarım ?
M.I.V.W.

htmetin

lpg deponu her doldurduğunda Tripmetreni sıfırla ve oradan takip et tahmini kilometreye ulaşınca Fazla uzaklaşma istasyonlardan:) Ben daha tam olarak doğru gösteren LPG göstergesine rastlamadım..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

panik

Alıntı yapılan: htmetin - 07 Temmuz 2011, 12:50:40
lpg deponu her doldurduğunda Tripmetreni sıfırla ve oradan takip et tahmini kilometreye ulaşınca Fazla uzaklaşma istasyonlardan:) Ben daha tam olarak doğru gösteren LPG göstergesine rastlamadım..
doğru yöntem :tamamdir 100 kmde ne kadar yaktığını hesaplayıp, kmye göre hareket edersen, yolda kalmazsın

kipermufit

Alıntı yapılan: htmetin - 07 Temmuz 2011, 12:50:40

Peki Tripmetre nerdedir nasıl sıfırlanır ?   (tank üzerindeki manometre mi?)
M.I.V.W.

htmetin

Alıntı yapılan: kipermufit - 09 Temmuz 2011, 11:42:56
Peki Tripmetre nerdedir nasıl sıfırlanır ?   (tank üzerindeki manometre mi?)

km sayacın kardeşim. total olan değil ama düğmeye bastığında sıfırlanan..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

STAK67

Alıntı yapılan: kipermufit - 06 Temmuz 2011, 21:54:50
Arkadaşlar hem  depo üzerindeki manometre hemde sürücü tarafındaki ledli gösterge bozuk. LPG nin bitip aracın benzinde çalıştığını nasıl anlarım ?

muhtemelen arıza depodaki şamandıramı oluyor onda onu değiştir kurtul

kipermufit

Konuyu hortlatmak istemezdim ancak geçte olsa bilgilendirmek istedim ;

Enjektörlerden birinin soketini çıkarartığımda araçta tekleme olmuyorsa benzinde  demektir.(Map sensörüne giren lpg hortumundan da anlaşılabilir belki ama önermiyorum :)  )
M.I.V.W.