Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
LPG bittiğini nasıl anlarım (göstergeler bozuk)

LPG bittiğini nasıl anlarım (göstergeler bozuk)

Başlatan kipermufit, 06 Temmuz 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kipermufit

Arkadaşlar hem  depo üzerindeki manometre hemde sürücü tarafındaki ledli gösterge bozuk. LPG nin bitip aracın benzinde çalıştığını nasıl anlarım ?
M.I.V.W.

htmetin

lpg deponu her doldurduğunda Tripmetreni sıfırla ve oradan takip et tahmini kilometreye ulaşınca Fazla uzaklaşma istasyonlardan:) Ben daha tam olarak doğru gösteren LPG göstergesine rastlamadım..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

panik

Alıntı yapılan: htmetin - 07 Temmuz 2011, 12:50:40
lpg deponu her doldurduğunda Tripmetreni sıfırla ve oradan takip et tahmini kilometreye ulaşınca Fazla uzaklaşma istasyonlardan:) Ben daha tam olarak doğru gösteren LPG göstergesine rastlamadım..
doğru yöntem :tamamdir 100 kmde ne kadar yaktığını hesaplayıp, kmye göre hareket edersen, yolda kalmazsın

kipermufit

Alıntı yapılan: htmetin - 07 Temmuz 2011, 12:50:40

Peki Tripmetre nerdedir nasıl sıfırlanır ?   (tank üzerindeki manometre mi?)
M.I.V.W.

htmetin

Alıntı yapılan: kipermufit - 09 Temmuz 2011, 11:42:56
Peki Tripmetre nerdedir nasıl sıfırlanır ?   (tank üzerindeki manometre mi?)

km sayacın kardeşim. total olan değil ama düğmeye bastığında sıfırlanan..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

STAK67

Alıntı yapılan: kipermufit - 06 Temmuz 2011, 21:54:50
Arkadaşlar hem  depo üzerindeki manometre hemde sürücü tarafındaki ledli gösterge bozuk. LPG nin bitip aracın benzinde çalıştığını nasıl anlarım ?

muhtemelen arıza depodaki şamandıramı oluyor onda onu değiştir kurtul

kipermufit

Konuyu hortlatmak istemezdim ancak geçte olsa bilgilendirmek istedim ;

Enjektörlerden birinin soketini çıkarartığımda araçta tekleme olmuyorsa benzinde  demektir.(Map sensörüne giren lpg hortumundan da anlaşılabilir belki ama önermiyorum :)  )
M.I.V.W.