MGY75 İzmir de...

Başlatan HecctoR, 12 Nisan 2011, 23:27:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

araba yaldır yaldır yanıyo maşallah  :tamamdir işte mk3 budur bide vr6 karlık olcak tabii

HecctoR

Coilover temmuz ortası gibi gelecek Almanyadan. vr6 karlık bulamazsam onuda aynı anda taktırıcam mecburen :)  Konsoldaki beyazlıklarıda yok edicem tabi :) Beklediğime değdi. Çok güzel oldu çok  :tamamdir
Referee

brkdmr38

Maaşallah abi renk süper, araç desen diyecek bişey yok güle güle bin ...
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

GolfMk1Cabrio

Maşallah mükemmel ötesi olmuş yere basılması farz oldu artık ha bide VR6 karlık tabi  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SPARTA

benim gti ile aynı renkte senin canavar.Murat çok güzel olmuş.Tek kelime ile mükemmel. kazasız keyifli yolculuklar

HecctoR

Sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için   :sevgi:
Referee

MeTHea35

Güzel oldu araç jant lastik takıldımı İncedende yere indimi on numara olucak kazasız belasız :tamamdir

SpeedyTR

Murat maşallah diyorum tekrar kardeşim.. Sabrına ve emeğine sağlık.. Güzel günlerde bin inşallah.  :tamamdir :sevgi: :tamamdir :sevgi: :tamamdir :sevgi: :tamamdir :sevgi:
Herşeyiyle 10 numara olmuş, powerlook diyorum başka birşey demiyorum..  8) :saygılar

onurc

masallah masallah.... tam tadında olmus
ok men 8) let s go   :halazn:

nizam

güzel olmus emeginize saglık ancak arkada ki vw logosunun zeminini niye kırmızı yaptınız sırıtmıs çok bana göre içn konsolda ki gri kaplama için birşeyler düşünmen güzel olmus kazasız belasız
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

betoqu

Alıntı yapılan: SpeedyTR - 08 Mayıs 2011, 18:02:53
Murat maşallah diyorum tekrar kardeşim.. Sabrına ve emeğine sağlık.. Güzel günlerde bin inşallah.  :tamamdir :sevgi: :tamamdir :sevgi: :tamamdir :sevgi: :tamamdir :sevgi:
Herşeyiyle 10 numara olmuş, powerlook diyorum başka birşey demiyorum..  8) :saygılar

Sizi gidi Powerlook'cular sizii...  :D

SpeedyTR

cabrio63

kolay gelsin çok hoş olmuş arabayı samsun dan hatırlıyo gibiyim burdan bir yerden mi aldınız?