MGY75 İzmir de...

Başlatan HecctoR, 12 Nisan 2011, 23:27:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguz oktay

aslında böle de bi farklı olmus saka biyana allah sabır versin kardes:)

HecctoR

Sağolasın. Önümüzdeki hafta çıkacak inş. Lastikleride ayarladım eksik kalmadı. Heyecenla bekliyorum
Referee

5ani5 mk2

araç 4 kapıymışşya yeni farkettim daha:(
tavanıda boyat kardeş bencee tertemiz olsun resimleerin var elinde sıkıntı olmaz zaten:) renk ne oluyor şimdi tam olrak.
Exclusive Garage

HecctoR

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 30 Nisan 2011, 00:03:30
araç 4 kapıymışşya yeni farkettim daha:(
tavanıda boyat kardeş bencee tertemiz olsun resimleerin var elinde sıkıntı olmaz zaten:) renk ne oluyor şimdi tam olrak.

Tavanı kaplıycam siyaha cam tavan görünümü vermeye çalışıcam. Renk yine mor ama orjinalden biraz daha açık. azcıkda sedef :) Zevk meselesi tabi, büyük konuşmayıda sevmem aslında ama ben tek kapı arabaya binmem :)
Referee

htmetin

Araba düzgün gözüküyor bu haliyle bile. Maşallah. iç konsolda garip şeyler olmuş buradan gördüğüm kadarı ile:) Çok iş var çoookkk... Önce sabır sonra para..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

HecctoR

Ya aracı aldığım adam iç konsolda bazı kısımları beyaza boyatmış. VR6 lar o şekilde üretilmişti yanlış bilmiyorsam ona benzetmeye çalışmış. Ama onlarıda orjinal haline getirteceğim aracın işi bitince inş. :)
Referee

htmetin

Alıntı yapılan: HecctoR - 30 Nisan 2011, 00:28:33
Ya aracı aldığım adam iç konsolda bazı kısımları beyaza boyatmış. VR6 lar o şekilde üretilmişti yanlış bilmiyorsam ona benzetmeye çalışmış. Ama onlarıda orjinal haline getirteceğim araü
cın işi bitince inş. :)

karbon kapla ;)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: HecctoR - 30 Nisan 2011, 00:16:10
Tavanı kaplıycam siyaha cam tavan görünümü vermeye çalışıcam. Renk yine mor ama orjinalden biraz daha açık. azcıkda sedef :) Zevk meselesi tabi, büyük konuşmayıda sevmem aslında ama ben tek kapı arabaya binmem :) koltuklrı vilnex sakın yaptırma.çok cabuk bozuluyor. Resmdekler guzel yada orknal gibi yaptır:)
bendee evelip cocogum olmadan 4kapı arabaya binmem:)
Exclusive Garage

HecctoR

Aracın bu akşamki hali budur. Boya atılıyor. yarın akşama jant hariç hazır olur. Pek belli olmuyor resimlerde belki ama renk bnm hoşuma gitti. Beklediğime değecek inş.

Referee

5ani5 mk2

Exclusive Garage

emre6n

arkadasım senin SEV 69 u bizim beykozumuza gelin aldık sanırım yalnıs hatrlamıyorum yeni bir projen German oda iyi olacağa benziyor hayırlı olsn jantlarını begendim  :tamamdir  renk son hali ne olucak merak ediyorum bende hayrlı olsun

mehmetk

boşver herseyı en önemli sorunu çözdük murat :)
it ürür kervan yürür...

HecctoR

Alıntı yapılan: mehmetk - 04 Mayıs 2011, 23:51:29

Haklısın Mehmet. boyaymış jantmış salla :D
Referee

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: mehmetk - 04 Mayıs 2011, 23:51:29
sorun nee merak ettimya:)
Exclusive Garage