Panjur Tasarımı

Başlatan nihat, 27 Mart 2011, 01:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nihat

Straforla tasarımını yaptım. Alçı kalıp sonrası polyester olacak. Acaba nasıl duracak bakalım.[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[IMG]http://img851.imageshack.us/img851/9286/sam0360.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/URL]

Uploaded with ImageShack.us][/img][/img]][/img]

nihat

nihat

şunu da ekleyeyim[/URL]

Uploaded with ImageShack.us][/img]

yusa

oooo emegine sağlık bunu üretmeyi mi düşünüyorsun ? eğer öyle birsey yaparsan model cok degısık bende talib olabilirim ?

midbar

Alıntı yapılan: nihat - 27 Mart 2011, 01:01:33
Straforla tasarımını yaptım. Alçı kalıp sonrası polyester olacak. Acaba nasıl duracak bakalım.[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[IMG]http://img851.imageshack.us/img851/9286/sam0360.jpg[/img]

OLMUŞ HALİNİ BEKLİYORUZ. TASARIMINDA FENA DEĞİL OLMUŞUNU GÖRMEK İÇİN HEYECANLA BEKLİYORUZ.

Uploaded with ImageShack.us][/img][/img]][/img]
O

SNCKTR

arac ustunde gormek ıstıyoruz cok basarılı  :)

musa

tebrikler...araç üstünde merak ve heyecanla beklioruz...

TEYOLOGY

gerçekten orijinal. çok orijinal bir çalışma. yaratıcı. klasik amerikan araçlarının stilini çağrıştırıyor. merakla sonucu bekliyoruz.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

nihat

Beş on gün içinde ortaya çıkar sanırım. Ham halde taktım baktım arabaya ama o anda fotoğraf makinam yanımda değildi. Bence hoş durdu. Bakalım acelesi yok keyfime göre takılıyorum. İlgilenmenize sevindim. Teşekkürler.

yusa

Alıntı yapılan: nihat - 27 Mart 2011, 18:16:41
Beş on gün içinde ortaya çıkar sanırım. Ham halde taktım baktım arabaya ama o anda fotoğraf makinam yanımda değildi. Bence hoş durdu. Bakalım acelesi yok keyfime göre takılıyorum. İlgilenmenize sevindim. Teşekkürler.

aslında en kısa zamanda bızım ıcın foto koyarsanız cok sevınırız. ve olduysa bu panjurdan bızde ıstesek yapabılır mısınız ?

CoX_BoY

cok basaşarılı bi calışma olmuş sonucunu cok merakla berkliyoruz belki seri üretime gecersin :D

vwyigit

emeginizin karşılıgında guzel bir panjur sahibi olucaksınız tebrikler.

nihat

Alçı kalıp tamamdır. Ancak biraz rötuş olacak.[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[/img]