Panjur Tasarımı

Başlatan nihat, 27 Mart 2011, 01:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yusa

yeni fotoları beklıyoruz artık

CoX_BoY

ala yeni fotolar gelsede görsek calışmayı hatta seri üretime gecilmesi için talebte bile buluna biliriz :)

yusa

valla bende aynı seyı dusunuyorudum ama bıtmedı hralde fotolar yok

CoX_BoY

bence güzel olcak hafif amerikan tarzı hava kanalları dikey camoralar gibi ama cok iyi duracak bu tarz ızgaranın altına sisfarları cok güzel  olur 67 camora ss modeli gibi

xeon55

valla son resimleri merakla bekliyoruz :)

35dsn47

panjur baya bi güzel olcak gibi de çalışma devam galiba
golf mk1 forever

nihat

Arkadaşlar sonuç başarısız. Yeni bir çalışma daha yaptım. Ancak onu şimdi paylaşmayacağım. Tamamen bitince fotoğrafları baştan sona paylaşacağım. İlginiz için teşekkürler.

yusa

Alıntı yapılan: nihat - 04 Mayıs 2011, 20:57:24
Arkadaşlar sonuç başarısız. Yeni bir çalışma daha yaptım. Ancak onu şimdi paylaşmayacağım. Tamamen bitince fotoğrafları baştan sona paylaşacağım. İlginiz için teşekkürler.

tamam o zaman ama merakla beklıyoruz

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: nihat - 04 Mayıs 2011, 20:57:24

başarısız derken kalıp mı uymadı güzel mi görünmedi? zamanınız mı olmadı tamamlamaya veya başına bir kaza filan mı geldi tamamlanmadan? tamamlamaya fırsatınız olduysa nasıl bir görüntü verdiğini görebilmemiz için eğer çektiyseniz resmini ekleyebilir misiniz?

eminim elinizde resimleri varsa ve göze hoş görünen bir sonuç çıkmadıysa eleştiri de alırsınız fakat şunu bilin ki böylesi orijinal bir çalışmayı ve hepsinden öte emeğinizi hepimiz takdir ediyoruz. bu bağlamda alacağınız eleştiriler yıkıcı değil yapıcı olacaktır.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

nihat

Arkadaşlar sebep polyesterimin dondurucusu bozukdu zannedersem. Yeni çalışmayı hemen paylaşayım. Bu da olmazsa bi daha denemeyecem söz.[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[/img]

nihat

nihat

anlamadım bu foto yükleme işini[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[/img]