Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
3 Nisan Ankara Buluşması - Sayfa 19

3 Nisan Ankara Buluşması

Başlatan dj_burak, 03 Mart 2011, 23:20:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dj_burak

1 - SeyitE
2-alpers3
3-dj_burak
4-STAK67 +1
5-suskun81
6-prens_0606
7-the_golf
8-alpervvG
9-MsT
10-nesquik
11-LUPUS
12-rbaydug
13-baki çelik
14-Baland
15-boralp
16-freegane(Wolfsburg)
17-alper19
18-aytacvw
19-Azmi Taylan ULUOCAK

alpers3

bu ıs yıne 30 u bulacak beyler cmrtesı dukkanda kahwaltı sefası var herkes dawetlı bılgınıze...bu 3 nısan olayınıda netlestırelım mangalsa organızeyı kım yapacak etlerı kım alacak paraları kım toplayacak ıvır zıvır ısler ıcın gorewlılerı secelımde yarım olmasın keyfımız :tamamdir

suskun

aynen katılıyorum siteye kayıtlı olmayan +10 a yakın vw var cumartesi geleneksel golf oto kahvaltısında görüşülsün konu
H.G WORKS

dj_burak

Alıntı yapılan: alpers3 - 24 Mart 2011, 23:47:55
bu ıs yıne 30 u bulacak beyler cmrtesı dukkanda kahwaltı sefası var herkes dawetlı bılgınıze...bu 3 nısan olayınıda netlestırelım mangalsa organızeyı kım yapacak etlerı kım alacak paraları kım toplayacak ıvır zıvır ısler ıcın gorewlılerı secelımde yarım olmasın keyfımız :tamamdir

sözümüz söz mangalı ben yapıcam malum son haftalarım :)

SeyitE

abi ben + 2 kişiyle gelebilirim eğer benim gibi gelecekler varsa herkez yazsın ona göre 2 kişi buluşmadan önce gerekli şeyleri alsın ya önceden verelim ücretleri yada o 2 kişi alsın ondan sonra verelim.

alpers3

dukkana malzeme ıcın degılde bu kahwaltılar ıcın raf yaptıracam yakında sıgamayacaz yoksa :D :D :D :D :D :D raflara boncuk gıbı dızılırız :D :D :D

dj_burak

Alıntı yapılan: suskun81 - 24 Mart 2011, 23:52:56
aynen katılıyorum siteye kayıtlı olmayan +10 a yakın vw var cumartesi geleneksel golf oto kahvaltısında görüşülsün konu

golf oto kahvaltısı mı  :o tamam gelmiyom ben :)

dj_burak

1 - SeyitE +2
2-alpers3
3-dj_burak
4-STAK67 +1
5-suskun81
6-prens_0606
7-the_golf
8-alpervvG
9-MsT
10-nesquik
11-LUPUS
12-rbaydug
13-baki çelik
14-Baland
15-boralp
16-freegane(Wolfsburg)
17-alper19
18-aytacvw
19-Azmi Taylan ULUOCAK

dj_burak

Alıntı yapılan: SeyitE - 25 Mart 2011, 00:01:21
abi ben + 2 kişiyle gelebilirim eğer benim gibi gelecekler varsa herkez yazsın ona göre 2 kişi buluşmadan önce gerekli şeyleri alsın ya önceden verelim ücretleri yada o 2 kişi alsın ondan sonra verelim.

ben orada buluşup kararlaştıralım diye düşünmüştüm herkesin ne yiyip içeceğini bilmediğimiz için ama dediğin şekildede olabilir

alpers3

Alıntı yapılan: dj_burak - 25 Mart 2011, 00:02:41
golf oto kahvaltısı mı  :o tamam gelmiyom ben :)
:t :t o nıye sımdı :bekleriz:

dj_burak

golf oto diyince kendimi nimetten saymadım pek vw oto kahvaltısı olsa daha süper olurdu kanımca :D

alpers3

bu dukkana ozel bı kahwaltı oluyo geleneksel olmaya basladı aslında her cmrtesı en az 5 arabalaık bı toplantımız oluyo bızım konu acılmadan haberlesılmeden bulusuluyo :D :D :D

dj_burak

o zaman ben gidene kadar artık her cumartesi oradayım :D

STAK67

bence ne alınacağına buluşma yerinde karar verilsin :) kimlerin geleceği kesin belli değil