Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
3 Nisan Ankara Buluşması - Sayfa 16

3 Nisan Ankara Buluşması

Başlatan dj_burak, 03 Mart 2011, 23:20:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpers3

su bulusmatıda ankaraya ozgu bol araclı yapalımda sonra bı paıntball patlatacam ankara bulusmaya gelmeyene bırak sılahı sapan wermem ona gore :D :D :D :D

dj_burak

evet bu buluşma süper olması lazım havalarda önceki gibi soğuk değil zaten :D

90khan

Alıntı yapılan: alper19 - 22 Mart 2011, 23:49:22
bizimde 4 unde basliyo ama gelicez yapcak bise yok :D
benim okul niğdede ama :(

STAK67

benim ızgara her zaman bagajda hazır zaten  8) bol bol fotoda çekicem bu sefer kısmetse  :-* :-*

rbaydug

Sabırsızlıkla bekliyorum. Artık tanışmak istiyorum sizlerlee...  :sevgi:

baki çelik

Alıntı yapılan: alpers3 - 23 Mart 2011, 00:19:19
su bulusmatıda ankaraya ozgu bol araclı yapalımda sonra bı paıntball patlatacam ankara bulusmaya gelmeyene bırak sılahı sapan wermem ona gore :D :D :D :D

Çepa AVM'nin arkasında paintball alanı gördüm uzak olmamasından dolayı bana cazip geldi yoksa açık alanlarda daha zevkli olur eskişehir yolu 20 km'de yada Mühye Köyünde var bildiğim kadarıyla

alper19

Alıntı yapılan: STAK67 - 23 Mart 2011, 00:57:16
benim ızgara her zaman bagajda hazır zaten  8) bol bol fotoda çekicem bu sefer kısmetse  :-* :-*
pis alemci :D

dj_burak

benimde vardı ama pek hoş görnmüyodu bagajda ondan kaldırdım bende komple mangal kömür odun falan dururdu hep bagajda :D

STAK67

Alıntı yapılan: alper19 - 23 Mart 2011, 11:24:52
pis alemci :D

sincanlılar alemcidir hiç yanlış yapmaz :D :D  :p tabi olacak olm canımız sıkıldımı gidiyoruz sağa sola :D

MsT

Alıntı yapılan: STAK67 - 23 Mart 2011, 17:13:42
sincanlılar alemcidir hiç yanlış yapmaz :D :D  :p tabi olacak olm canımız sıkıldımı gidiyoruz sağa sola :D
Sincanlıyız..  ;)  :tamamdir

dj_burak

alper19

Alıntı yapılan: STAK67 - 23 Mart 2011, 17:13:42
nerde lan sincan :D etimesgutlu :D

suskun

paintball da rakip tanımam  :halazn:
H.G WORKS

alpers3