Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
3 Nisan Ankara Buluşması - Sayfa 14

3 Nisan Ankara Buluşması

Başlatan dj_burak, 03 Mart 2011, 23:20:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpers3

kanka wentonun resımlerı bıye yok :t :D

suskun

golf otonun duvarına atayımmı faceden
H.G WORKS

alpers3

Alıntı yapılan: suskun81 - 19 Mart 2011, 23:48:02
golf otonun duvarına atayımmı faceden
:tamamdir
at tabı kanka sayfamız yenı arabasını gorsun senlensın bı ortalık :tamamdir :tamamdir

STAK67

allah buluşmada yaklaşıyo hani :) bu sefer bol bol foto olacak  8)

aytacvw

ahali dukkanda bir kac kişi konusmustuk önce  bakiye sonra herkese uyarsa  bakinin kızılcahamam tarafında yeri var goksuda bulusup resımleri cekıp mangala kızılcahamama gitsek?? tum arabaları goturmeyede gerek yok 3 araba yeter bize gerisi goksuda kalsın hatta tek arabada onden gidip grup gelene kadar mangalı filanda hazırlayabilir

Baland

dj_burak

belki gelemeyen arkadaşlar olabilir bunu toplanınca orada konuşursak herkesin maddi durumu, uygunluğu ve o günkü zamanı için daha iyi olur diye düşünüyorum aslında topluluk içinde daha güzel olabilir hayırlısı :)

Baland

Kızılcahamamda şöyle konvoy olsa... birçok foto çekilse ne güzel olur..
,

ÜRENCİK

Arkadaşlar Ankara'ya tayin çıkmasını istememde büyük sebeplerden biri şu organizasyonlar.Nasipse Haziran 20'de izne ayrılıyorum Temmuz'a kadar bir organizasyon olursa zevkle eşlik ederim.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

dj_burak

Ankara buluşmaları ayrı bir efsane olur zaten senide bekleriz Serkan abi :)

lostys

ulan ben de isticem tayin seneye ankaraya :D

dj_burak

gel ilker abi bekleriz senide ankarada görmekten şeref duyarız :) biliyorsunuz arkadaşlar 27 şubat ankara belli katılan belli 6 mart istanbul belli katılan belli 3 nisan tekrar ankara belli katılan belli öyle anketle manketle olucak iş değil ankaranın farkı icraatı ortada başka hangi şehir yapabilmiş bu kadar :)
dipnot: o değilde bütün forum beni öldürücek yakında :D

white quattro

Alıntı yapılan: dj_burak - 21 Mart 2011, 18:16:07
gel ilker abi bekleriz senide ankarada görmekten şeref duyarız :) biliyorsunuz arkadaşlar 27 şubat ankara belli katılan belli 6 mart istanbul belli katılan belli 3 nisan tekrar ankara belli katılan belli öyle anketle manketle olucak iş değil ankaranın farkı icraatı ortada başka hangi şehir yapabilmiş bu kadar :)
dipnot: o değilde bütün forum beni öldürücek yakında :D

Burak işaret verince kaç  ;D  ;D  ;D
quattro