Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
malesef satılık

malesef satılık

Başlatan 10-UR, 09 Şubat 2011, 19:04:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10-UR

emin olun isteyerek satmıyorum.a3 yada a4 dusunuyorum uzun zamandır.  bu ay sonuna kadar satamazsam  uzun bir süre daha kullanıcam büyük bir ihtimal..

araç km:145.000
baskı balata,triger vs. ağır bakımları 10.000 km olmamıstır değişeli.vergisini yatıralı 1 hafta oldu:)
aracı bilmeyenler için söyluyorum cıdden guzel ve temız bır araç...

FİYAT:16.000 
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

Halil_50

arabanın ilanı felan yok mu onur ?

10-UR

yok koymadım yarın koyucam resımlı sahıbındene falan..

STAK67

hakkaten tertemiz ve şık bi araç hayırlı satışlar :)

alpers3

Alıntı yapılan: 10-UR - 09 Şubat 2011, 19:04:24
emin olun isteyerek satmıyorum.a3 yada a4 dusunuyorum uzun zamandır.  bu ay sonuna kadar satamazsam  uzun bir süre daha kullanıcam büyük bir ihtimal..

araç km:145.000
baskı balata,triger vs. ağır bakımları 10.000 km olmamıstır değişeli.vergisini yatıralı 1 hafta oldu:)
aracı bilmeyenler için söyluyorum cıdden guzel ve temız bır araç...

FİYAT:16.000 
hayırdır onur??

10-UR

hayır alperim :) araç değiştirmeyi düşünüyorum....golfün tadına baktım birazda diğerlerinin tadına bakıyım evlenmeden.

alpers3

:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir canlı bı audı beklıorum o zaman senden 8)

10-UR

buldum kardesım 1 -2 tane

Halil_50

maşallah gti satan audiye geçiyo bizde mi alıp satsak ne yapsak :D :D

10-UR

yaa cıdden audı ye gecmek falan deıl aslında,satmak istemıyorum elımde bıraz para olsa cekerım kenara 3 -4 sene daha bınerım...sımdı arkadas aradı jantların geldı dıye ne yapıcam bılmıyorum:)

ALPER.

hayırlısı olsun kardeş  :)

freegane

satarsan pişman olursun Onur. Elinde şu an arabanın üzerine koyabileceğin 5-6 bin lira yoksa sakın satma

baki çelik

Alıntı yapılan: freegane - 11 Şubat 2011, 13:25:07
satarsan pişman olursun Onur. Elinde şu an arabanın üzerine koyabileceğin 5-6 bin lira yoksa sakın satma

var diyelim ne alalım  >:D  merak ettim bak şimdi ...heran herşeyi yapabilirim hehehe

suskun

sabah erkenden onurla jantçı dükkanını açtık ben ats leri taktırdım onur kendi söylesin ne yaptığını >:D >:D
H.G WORKS