Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
malesef satılık - Sayfa 2

malesef satılık

Başlatan 10-UR, 09 Şubat 2011, 19:04:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10-UR

bbs takmaya gıttım ama 9 ofset olmadı 8 ofset gelene kadar V kasa gti jantı taktım:(
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

10-UR

Alıntı yapılan: freegane - 11 Şubat 2011, 13:25:07
satarsan pişman olursun Onur. Elinde şu an arabanın üzerine koyabileceğin 5-6 bin lira yoksa sakın satma
yaa ganı emın ol ıstedıgım arabaya 5 6 lıra bıle yetmıyo:D

10-UR

htmetin

Senin arabayı almak çok istiyorum. ama önce benimkini satmam lazım.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

10-UR

Alıntı yapılan: htmetin - 08 Mart 2011, 16:30:48
Senin arabayı almak çok istiyorum. ama önce benimkini satmam lazım.
satmak zor işte:D

mehmetk

aracın fotolarını görebilirmiyiz..
it ürür kervan yürür...

10-UR

05.12.2010 ankara buluşması fotoğraflarında gorebılırısın bılg resımlerım yok

esgiburak

10-UR

freegane

Aracın kaporta ve boyası dört dörtlük.Dışarıdan baktığınız zaman bütün Golf Mk3'lerden daha farklı ve kaslı durduğunu farkedersiniz zaten.
İç döşemeleri ve iç plastik aksamı pırıl pırıl tertemiz,sökük,yırtık çatlak patlak yok.
Yürüyen kusursuz,aktarmalar sağlam.
Motoru sorunsuz,elektroniksel herşeyi sorunsuz.(Klasik 2500-3000 dd arası tekleme sorunu yok,ABS'sinde yazılımında en ufak bir kusuru yok oldukça verimli bir motora sahiptir.Eğer Onur değiştirmediyseT İngiliz vir firmanın chipi,pipercross kutu içi panel filtresi,orjinal Remus marka çift çıkış egsozu 3,5cm'lik spor yayları mevcut.
Triger ve baskı balatası yeni değişti sayılır bildiğim kadarı ile 15bin km falan oldu en az 45bin km daha bakım ihtiyacı yok.
Orjinal Ankara arabası ve Onur 3. sahibidir.
Pas,çürük,metal yorgunluğu gibi şeylerden uzaktır araba zaten 2006 yılına kadar kapalı garajdaydı.
Piyasada bulunan temiz nadir GTI'lardandır. Bunları neden yazıyorum arabayı satarken Onur'a temiz bakacağına inandığım için vermiştim bir sonraki sahibininde sitemizden arabanın kıymetini bilen birisine gitmesini isterim. Hayırlı satışlar Onur

10-UR

bnm diyemedikleri saolsun gani söylemiş...tşk ler gani

white quattro

quattro

10-UR

bulduklarım satıldı :) baska arabalara bakıyorum