Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK3 Kalorifer düğmelerine aydınlatma yapımı (RESİMLİ) - Sayfa 7

MK3 Kalorifer düğmelerine aydınlatma yapımı (RESİMLİ)

Başlatan ThE_Unforgiven, 24 Ağustos 2010, 17:36:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

ben belki teybin içini açarım onlarıda kırmızı yaparım :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

SeyitE

yaparsan abicim bende direk benim teybin kafasını sana yolarım haberin olsun :D

ThE_Unforgiven

Aslında yaparımda hem temebellik var hemde elimde kalmasın korkusu var :d Ama deneyecem sanırım eğer bu kırmızı işi olursa mutlaka deneyecem.

d3n1s

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 03 Aralık 2010, 12:12:03
Aslında yaparımda hem temebellik var hemde elimde kalmasın korkusu var :d Ama deneyecem sanırım eğer bu kırmızı işi olursa mutlaka deneyecem.

Süleyman teyplerimiz aynı, eğer teybin rengini değiştirirsen haber ver

ThE_Unforgiven

meraktan teybi ağtım malesef ekran mavi yani aydınlatmayı değiştirebiliyoruz ama komple lcd display in değişmesi gerek :(

d3n1s

düğmeler? benim ekran beyaz bu arada, mavi değil, sözün özü ekran dışında renk değişimi yapılabiliyorsa bana uyar

ThE_Unforgiven

şimdi teybi açıyosun plaket varya onun üstünde fosforlu bir bant var o düğmelerin arkasından geçiyor aydınlatmayı o sağlıyor. O yollarda displayin altında birleşiyor ışık kaynağı display ve camı vsheryeri mavi dislpayin bu nednele onu değişmeden ışık rengi değişmiyr. Keşke eskisi gibi sony alsaydım o kırmızıydı .d

d3n1s

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 03 Aralık 2010, 18:20:14
şimdi teybi açıyosun plaket varya onun üstünde fosforlu bir bant var o düğmelerin arkasından geçiyor aydınlatmayı o sağlıyor. O yollarda displayin altında birleşiyor ışık kaynağı display ve camı vsheryeri mavi dislpayin bu nednele onu değişmeden ışık rengi değişmiyr. Keşke eskisi gibi sony alsaydım o kırmızıydı .d

WTF? olmuyo yani?

emreyazici

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 03 Aralık 2010, 11:54:59
evet ön şöför tarafında 2li düğme var artı elektrik aynanın kontrol düğmesi. diğer üç kapıdada sadece cam düğmesi var .
haha :D abi havayı da atmışsın bastıra bastıra elektrikli aynanın kontrol düğmesi diyerek :D abi bnm teyip kırmızı pioneer :) eğer yardımcı olursan komple kırmızı istiorum :) ibre beyaz :)
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

ThE_Unforgiven

emreyazici

-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

ThE_Unforgiven

Düğmelerin son hali kaorifer muslukları beyaz işaretleri kırmızı yaptım kadranıda beyaz yaptım kıstım :D

onurc

heh ıste sımdı olmus abım . super.  kadran cok ıyı olmus . o ledlerden bende ıstıyorum  :D
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven