Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK3 Kalorifer düğmelerine aydınlatma yapımı (RESİMLİ) - Sayfa 10

MK3 Kalorifer düğmelerine aydınlatma yapımı (RESİMLİ)

Başlatan ThE_Unforgiven, 24 Ağustos 2010, 17:36:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Düğmeleri böyle hazırmı satıyorlar onur merak ettim ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

d3n1s

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 26 Aralık 2010, 20:40:34
Düğmeleri böyle hazırmı satıyorlar onur merak ettim ?

cam düğmelerini falan soruyorsan ebay'de var hazır mavisi, kırmızısı, beyazı :tamamdir

ThE_Unforgiven

Aynen deniz cam + klima vs... işte elektrikli yan aynalar yani bu resimde görünen tüm elemanlar.

d3n1s

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 26 Aralık 2010, 22:56:09
Aynen deniz cam + klima vs... işte elektrikli yan aynalar yani bu resimde görünen tüm elemanlar.

ebay'de envayi çeşidi ve rengi var :) herkes senin gibi anlamıyo bu işlerden ;)

ThE_Unforgiven

Kadran tamamda bence düğmelere para vermek :( Ben aslında içine iyi bir yansıtıcı yapabilirdim pleksiden ama uğraşamadım düğmelere...

10-UR

yaaa dogru soyluyosun ama ozellıkle farları acıtıgmız kısım bnce zor bn ugrastım ama catlatıyodum malzmeyı
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

mehmetcevahir

ah keşke bu paneller iki vidayla sökülebilse neler yapılabilirdi amatör ruhla  :bekleriz:

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: 10-UR - 27 Aralık 2010, 11:43:29
yaaa dogru soyluyosun ama ozellıkle farları acıtıgmız kısım bnce zor bn ugrastım ama catlatıyodum malzmeyı

Far anahtarı açılmıyor zaten onur boşuna uğraşma :D Birde içerisinde bir ampül var stop ampülü gibi iki tane tel var üst üste. Onu nere nk yaparsan yap o ışıklar yeşil yanıyor çünkü içindeki yansıtıcı pleksi yeşil :)

Alıntı yapılan: mehmetcevahir - 27 Aralık 2010, 14:50:04
ah keşke bu paneller iki vidayla sökülebilse neler yapılabilirdi amatör ruhla  :bekleriz:

Mk3 en kolay sökülen araçtır :D

mehmetcevahir

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 27 Aralık 2010, 15:53:05
Far anahtarı açılmıyor zaten onur boşuna uğraşma :D Birde içerisinde bir ampül var stop ampülü gibi iki tane tel var üst üste. Onu nere nk yaparsan yap o ışıklar yeşil yanıyor çünkü içindeki yansıtıcı pleksi yeşil :)

Mk3 en kolay sökülen araçtır :D

şu kilometre ve devir saatinin olduğu kadran panelini kastediyorum kardeş. sahiden o kadar kolay mı o kısım  ???

ThE_Unforgiven

10-UR

ThE_Unforgiven

10-UR

bak sende tongaya gelıyosun:) km 240 ama devir 7000.. BIZIM ARABALAR 7000 degılkı:)

ThE_Unforgiven

heee ulan şunu yapıyosun madem bire bir yapsana gavurunda kafası basmıyor demek D: