Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK3 Kalorifer düğmelerine aydınlatma yapımı (RESİMLİ) - Sayfa 12

MK3 Kalorifer düğmelerine aydınlatma yapımı (RESİMLİ)

Başlatan ThE_Unforgiven, 24 Ağustos 2010, 17:36:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nicolaiso

süleyman benim araca bi el atalım yha şuışıklar için xD gelim bi gün yanına olmamı :D

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: nicolaiso - 18 Şubat 2011, 18:22:00
süleyman benim araca bi el atalım yha şuışıklar için xD gelim bi gün yanına olmamı :D

Satıcam diyordun ismail ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ahmancar

bu ledlerin yeşil olanları var mı? benim arabamın da yanmıyor ışıkları yanıyorda cok soluk yapmayı düşünüyorumda yardımcı olursanız sevinirim.
Mancarlar Torna

ThE_Unforgiven

Yeşili Beyazı Kırmızısı Mavisi Sarısı bir çok çeşidi var

htmetin

Peki kalorifer düğmelerine sadece yeşil led taktığımızda direk gelen kablodan çoğaltma yaparak ledi yakabilirmiyiz yoksa araya direnç vs. gibi şeyler gerekiyormu_?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ThE_Unforgiven

Hasan piyasadaki ledler 1,5 ve 4 volt arasıçalışır. Bu nedenle araç 12 volduğundan araya direnç koymalısın. Işık rengine göre direnç değeri değişir. Yada 3 adet direnci seri bağlayıp 130 ohm direnç kullanırsan sıkıntı olmaz.

Geçen Mehmet abiyle konuştuk benim GFL yi sordum hala lambalar sorunsuz çalışıyomuş ;)

htmetin

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 23 Temmuz 2011, 11:13:08
Hasan piyasadaki ledler 1,5 ve 4 volt arasıçalışır. Bu nedenle araç 12 volduğundan araya direnç koymalısın. Işık rengine göre direnç değeri değişir. Yada 3 adet direnci seri bağlayıp 130 ohm direnç kullanırsan sıkıntı olmaz.

Geçen Mehmet abiyle konuştuk benim GFL yi sordum hala lambalar sorunsuz çalışıyomuş ;)

senin GFL kadar disco disco partizani yapmıycam:) ortadaki Ampül duracak diğer sağ ve soldaki muslukların diplerine yeşil led takmak sureti ile aydınlatma almayı düşünüyorum.. 2 adet led + 2 adet 130 ohm direnç, lehim makinası ve silikon makinası ile olayı çözerim gibime geliyor.. doğrumudur..?
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ThE_Unforgiven

hayır 3 tane led kullanırsan 130 ohm tek tek bağlıcam dersen 700 ohma yakın bişeyler kullanıcaksın

htmetin

ThE_Unforgiven

htmetin

ya bugün fark ettim. Akşam; Far açma-kapama musluğunu etrafındaki ışıklar yanmıyor. Musluğun içindeki yeşil yanıyor ama dışındaki park-kısa-sis vs. belirten imleçlerin içindeki yeşil yanmıyor. Sinir oldum.. Onu nasıl çözeriz.?

ThE_Unforgiven

Hasan o tek ampül giriyor arkadan ve o ampül öle bir ampül ki içerisinde çift flaman var yani bildiğimiz sıradan gösterge ampülü gibi değil patlamış olabilir yada 3 e bölünen bir pleksi var içinde çatlak kırık olabilir. İşin ilginci ben o anahtarın içini bi türlü açamamıştım :(

htmetin

HecctoR

Referee