Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;) - Sayfa 47

GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;)

Başlatan ThE_Unforgiven, 05 Eylül 2010, 22:46:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

tam kıvamında olmus desem super olur dımı abı ;) masallah harıka bence. fazlasına gerek yok . boyle cok cok guzel ;)
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Önceki pejom lastiklere kadar inikti çamurluk içine giriyordu ve çok zorluyordu şehir içinde bu harbiden kıvamında oldu ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

aynen oyle abı . jantlar sımdı kendını gostermıs bence. hadı artık orjınal renkı grıye boya sunları :) ben 100 tl ye boyatıyorum :D :D
ok men 8) let s go   :halazn:

cavanozz

ooo sülo hayırlı olsn  ;)   buluşmaya yaylı gelcen demekki  8)
yeni yine yeniden..!! 8)

ThE_Unforgiven

Ben parasız boyattım onur :D 1 paket malboro ya :D Ya hevesimi alım da yine boyatırım polisaj attırırım bunlar maliyetli şeyler değil... Ama füme düşünüyorum gri değil...

ThE_Unforgiven

Can sağolasın ama bu hafta zor gelemem sanırım hatunla olan duruuz nedeniyle ama belki uğrarım ;)

cavanozz

tamam sen hatunla yine buluş.. ama sabah 10da buluşma öğlen 1de buluş, 12de aramızdan ayrılırsın olur biter.. herkes memnun  :sevgi:
yeni yine yeniden..!! 8)

d3n1s

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 01 Aralık 2010, 22:33:09
Arka lastikler biraz çamurluk içinde kaldı sanki belki 10-20 mm arası spacer takabilirim...

tam bunu yazıcaktım, spacer lazım arkalara :tamamdir

ThE_Unforgiven

Deniz arıyorum zaten ama marka bişey çünkü tornacıların yaptıklarında balans sıkıntı olabiliyormuş...

GolfMk1Diesel

Süleyman abi şimdi oldu tam moduna girdi  :tamamdir ama şimdi şu tampondaki parkları ya temizle yada Kristal olanlardan al. Bunlar çok kalitesiz gösteriyo arabayı ya. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

d3n1s

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 01 Aralık 2010, 22:45:12
Deniz arıyorum zaten ama marka bişey çünkü tornacıların yaptıklarında balans sıkıntı olabiliyormuş...

düzgün bi tornacı düzgün bi malzemeyle yaparsa sorun olmaz ama ne kadar güvenebilirsin orası şüpheli

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 01 Aralık 2010, 23:06:07
Süleyman abi şimdi oldu tam moduna girdi  :tamamdir ama şimdi şu tampondaki parkları ya temizle yada Kristal olanlardan al. Bunlar çok kalitesiz gösteriyo arabayı ya. :tamamdir

iyi de bunlar benim çok hoşuma gidiyor orjinali bu :) Birde kristal sinyallin sis leri merceksiz.....

Deniz dediğin gibi sonuçta canımızı bağlıyoruz lastiklere...

ThE_Unforgiven