Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;) - Sayfa 46

GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;)

Başlatan ThE_Unforgiven, 05 Eylül 2010, 22:46:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Han

yaylı halini merak ediyorum çok sevindim adına ikisinide halletmene izlemedeyizz  :melek: :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

ThE_Unforgiven

Eyvallah Erji inşallah yarın vaktim yeterde iki işi de aradan çıkartırım ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ThE_Unforgiven

Hafta sonu büyük ihtimal ben yokum gibi. Bakalım kesin bişey demiyorum...

ReDDeviL

ADK

ThE_Unforgiven

Valla gelemiyorum demiyorum gelirimde demiyorum. Çok politik bi cevap oldu ama tam belli değil :D

ReDDeviL

ADK

nizam

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 30 Kasım 2010, 10:07:35
Valla gelemiyorum demiyorum gelirimde demiyorum. Çok politik bi cevap oldu ama tam belli değil :D

abi işin içinde eşin var ise politik konusmak zorunda kalıyorsun :D bende eşimin gelmesini isterim aslında nasıl olur ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ReDDeviL

ADK

rene

süleyman sen sinyalleri parklara bağlamışsın sanırım bende düşünüyorumda sinyalin yanıp sönmesinde bi sorun oluyomu ?

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: rene - 30 Kasım 2010, 17:06:41
süleyman sen sinyalleri parklara bağlamışsın sanırım bende düşünüyorumda sinyalin yanıp sönmesinde bi sorun oluyomu ?

Yok ben bağlamadım parklara henuz. Benimde kafamı o kurcalıyor işte.

Bu arada FK yaylarımızı Yücel abiden aldık. Allah razı olsun çayını da içtik aracını gördük ;) Tekrar teşekkür ederim.

emreyazici

Alıntı yapılan: baki çelik - 29 Kasım 2010, 20:05:33
canın saolsun Onur kardeş elçiye zeval olmaz  ;) bu arada Emre kardeş bigün gidelim şu lastikçinin yanına lastiği ile beraber veriyo anlaşılan bi de bu jant 15 mi 16 mı?ben BBS RS arıyorum buarada! ama çok temizser lastiği felan, alırım neden olmasın...
abi lastikleriyle beraber değil :) 16 inç jantlar :) ufak tefek çiziği var ama sıfır jant almıoruz sonuçta :)
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

ThE_Unforgiven

Arkadaşlar sağolsun Yücel abimizin hediyesi FK marka yaylarımız taktık. Araçta 30 mm alçalma elde ettik işte resimler.

Bu arada konforda pek kayıp olmasada zıplama mevcut özellikle kasislerde arka zıplama sorunu var... Ama güzel oldu aşırı inmedi araç ve kasis vs. derlerim yok ;) Viraj olayını henüz denemedim..

Bu arada arkadaki yazıları söktüm Kingpin den alıp boyadığım GTI yazımı takıcam ve 16v ile renk uysun diye 16V yazımıda söktüm. Gerçi bölede hoş olmadı değil hani :)

ThE_Unforgiven

Arka lastikler biraz çamurluk içinde kaldı sanki belki 10-20 mm arası spacer takabilirim...