Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
BMW E-30 Artık TD-İ - Sayfa 2

BMW E-30 Artık TD-İ

Başlatan SeyitE, 16 Kasım 2010, 00:58:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

maaşallah ankaranın sayılı e 30 larından olur allah kaza bela vermesin

[IMG]http://img841.imageshack.us/img841/5742/nazarj.png[/img]

H.G WORKS

crazy771

çok güzel arkadaşım allah kazadan beladan korusun inşallah
VOLKSWAGEN SAHİBİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR http://img547.imageshack.us/img547/8303/vwtrnet.gif

Uploaded with http://imageshack.us

ALPER.

yav bende yazdığın bi konuda şu resimlerini pi paylaş diyecektim meğer paylasılmıs :) Allah nazarlardan saklasın, çok güzel, adını çakal kasaya çıkaranlar utansın, bmw nin en sevdiğim kasası, kazasız cezasız inşallah, böbrekleri de siyaha boyasan 10 numara olur ;)

GolfMk1Cabrio

Maşallah çok güzel ama angelları yapabliyosan beyaz yap yapamıyosan Hella'nın kara farı 10 numara olur tabi zevk meselesi ve nakit  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SeyitE

Teşekkür ederim arkadaşlar evet bu arabanın adı çok sadece çakal değil:) kara farları bende çok istiyorum ancak 260 tl cik olmadı farlara film çektiririz :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: SeyitE - 23 Kasım 2010, 20:56:37
Teşekkür ederim arkadaşlar evet bu arabanın adı çok sadece çakal değil:) kara farları bende çok istiyorum ancak 260 tl cik olmadı farlara film çektiririz :D
^
Ben 300 diye duydum  :D Bursa'nın en ünlü BMW - Opel çıkmacısı çok yakın aile dostumuzdur istersen numarasını vereyim benim aradığımı söylersin o bişeyler yapmaya çalışır elinde kara far olablir yani ben dükkanına gittiğimde gördüm gibi  ;)

SeyitE

yok saol gökhan bu aralar biraz maddi durum kötü zaten ama yaza doğru zaten deişiklikler yapılcak arabada belki o zaman takabilirim

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: SeyitE - 23 Kasım 2010, 21:10:27
yok saol gökhan bu aralar biraz maddi durum kötü zaten ama yaza doğru zaten deişiklikler yapılcak arabada belki o zaman takabilirim
EEEE BMW bu maddi durumu feci bozar üç harfliden korkacaksın abi BMW=3  ;D

SeyitE

öyle golfu vurdum ben bi kere far 50 tl panjur 40 tl iyidi o zamanlar ama bunda öyle değil işte geride kaldı o güzel günler :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: SeyitE - 23 Kasım 2010, 21:14:26
öyle golfu vurdum ben bi kere far 50 tl panjur 40 tl iyidi o zamanlar ama bunda öyle değil işte geride kaldı o güzel günler :D
O zaman trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım oyunu oynıcaksın 50-70 fazlası cebde zarar arabayada hatta o araba değilki o BMW  :D

mk1gti09

Hayırlısı olsun güzel araç..Ama BMW'nin dizel modellerinden uzak dururum..Dizelde Mercedes ve Audiden başka marka tanımam

MeTHea35

araç güzel yaklasık 2 ay evvelinde aracımla takas etmeyi teklif etmişti motorunun buyuk oldugundan dusunmemiştim ama gerçekten hoş bir araç gule gule kullanmanız dileğiyle . . .

SeyitE

Teşekkürler evet ben sadece golf takas düşündüğünü sanıyordum tüm vw grubuna göndermiş herhalde