Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
BMW E-30 Artık TD-İ - Sayfa 6

BMW E-30 Artık TD-İ

Başlatan SeyitE, 16 Kasım 2010, 00:58:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

yanlıs anlasılma olmasın ama bu dırek bı fıltre takınca performans nasıl alınıyor bır ben ogrenemedım bırkan kardes :) benımkı sımdı 10 hp arttımı :) komple duz boru cektım kalıte fıltreyıde koydum . cok sacma bence :)
hocam kazasız belasız tekrar araba ıcın .
ok men 8) let s go   :halazn:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: onurc - 09 Ocak 2011, 00:28:07
yanlıs anlasılma olmasın ama bu dırek bı fıltre takınca performans nasıl alınıyor bır ben ogrenemedım bırkan kardes :) benımkı sımdı 10 hp arttımı :) komple duz boru cektım kalıte fıltreyıde koydum . cok sacma bence :)
Onlar fasa fiso 0.99 HP belki ama oda kaliteli olursa açık hava filtrenin diğerlerinden farkı sesi arttırıyo hava emişi diğerlerine göre daha kuvvetli haksızmıyım neyse konuyu kirletmeyelim  :-X
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: onurc - 09 Ocak 2011, 00:28:07

Aynen Onur abi ben bu filitre işini anlayamadım doğrusu. Seyit abi ye sordum bende, oda performansı ölçmemiş anladığım kadarı ile, sadece ses için iyi oluyor bu filitreler.. ???
Kılıçoğlu Garage.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

SeyitE

MeTHea35

çoook fena kar var yaa jantlarda güzel durmuş  :D :D

CoX_BoY

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 08 Mart 2011, 19:52:03
çoook fena kar var yaa jantlarda güzel durmuş  :D :D
:tamamdir  super bi göruntu ya harika olmus

suskun

seyit 10 numara fotolar
benim araba kayıp kapının önünde çankaya çok fena  :D :D
H.G WORKS

alpers3

hala aynı sekıl kar devam edıyo sabah kalktıgımda nelerle karsılasacam merak edıorum:Dresımlerde aracta on numara :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

SeyitE

saolun abilerim. benim balkon kar doldu, çok fena oldu valla durmadan yağıyo.

GolfMk1Cabrio

Seyit abi bu gece eğleneden dönerken bayağı yanladım E30 bile halt etti yanımda desem yeridir  8)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Abi Ankarada kum gibi kar olmuş yau. Haberlerde görüyoruz, maddi hasarlı kazalar felan. Dikkat edin sakın tadbirsiz aman diyeyim abi.
Çok güzel durmuş arabada karların içinde. ;)
Kılıçoğlu Garage.