Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
yeniden doğuş - Sayfa 2

yeniden doğuş

Başlatan xcape06, 03 Kasım 2010, 16:10:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

xcape06

operada yaptığım için olmadı normal ie de yapınca oldu arkadaşlar

car wolf

ankarad idi ? 2.000 TL fiyatı vardı o dimi
My Cars Audi & Vw Germany Style

xcape06

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

xcape06

yorum larınızı bekliyorum arkadaşlar

nizam

işin çok ve kolay gelsin

umarım saglam ustan vardır yoksa ugrastırırlar seni birde çıkmacıları gezmeye başla şimdisen çamurluklar için
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

xcape06

ayrıca ankaradaki arkadaşlarla tanışmak ve görüşmek isterim

xcape06

arkadaşım kaporta aksamı tamam geliyor almanyadan aldım on arka çamurluklar komple hazır 2001 model polo göğüs recaro koltuklar motorda karasız kaldım birde şaseleri güçlendirip ust kısmı boylemi bıraksam diye düşünüyorum

Mk1GTI

Araçta standart klasik görünümü bozmayacaksan göğsüde orjinal tutmaya bak değeri kaybolmasın aracın. Mk1 e göğüs değişeceksende en iyi alternatif mk2 göğsü polonunki çok iğrenç duruyor.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

xcape06

tamam bu fikri değerlendireçeğim benim hosuma gitmişti  :(

xcape06

kaporta aksamında sıkıntım yok kendim tasarımcıyım tasarımla ilgili gereken tüm programları kullanıyorum ve imalattada sıkıntı yok saca istediğim şekli verebilecek teknojiye sahipim

xcape06

arkadaşlar yarın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar

VolBull

Alıntı yapılan: xcape06 - 04 Kasım 2010, 18:03:58
kaporta aksamında sıkıntım yok kendim tasarımcıyım tasarımla ilgili gereken tüm programları kullanıyorum ve imalattada sıkıntı yok saca istediğim şekli verebilecek teknojiye sahipim

Sana da iyi akşamlar. Galiba güzel bi restorasyon seyredeceğiz.   :tamamdir

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i