Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Otomatik şanzuman ??? Kaç ileri olabilir ? - Sayfa 2

Otomatik şanzuman ??? Kaç ileri olabilir ?

Başlatan streetracer01, 26 Kasım 2010, 09:30:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

streetracer01

abi öğrendim gibi arabanın sahibi adam çok net olmamakla birlikte 4 ileri diyor :D

Mk1GTI

Aracı kullanırken bunu öğrenirsiniz. Aracın vites atışlarını takip edin yeter. Normali 3 tür otomatiğin mk1 de.  Hatta şimdi tekrar baktım hata yapmayayım diye mk1 ve mk2 lerde 3 ileri mk3 te 4 ileri başlamış.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

deepblue

ersan abının dedıgı gıbı mk3 ve sonrası 4 ılerı,benım ilk otomatıgım suzukı swıft ıdı 3 ılerı  ıdı ve uzun yolda80 den sonra bagrabagra gıdıyodu,sehır ıcı yakıtıda bıraz daha fazla 4 ılerıye gore

streetracer01

konuyla ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Fakat otomatik mk 1 i almak nasip olmadı dün Ankaraya geldim ve ordan Audi 80 aldım arkadaşlar , artık audiciyim  :D

streetracer01

sağolun  :) şimdi audime 5 ileri şanzuman arıyorum duyan bilen elinde olan varsa yardımlarınızı bekliyorum abiler , arkadaşlar  :tamamdir