Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: Ouzoo - 18 Ekim 2010, 01:22:58
Çok güzel olmuş bence

Evet değişik bir görüntü olmuş baştan doğan farları sanmıştım ama JEtta2 deyince uyandık.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Ouzoo

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 19 Ekim 2010, 00:11:03
Evet değişik bir görüntü olmuş baştan doğan farları sanmıştım ama JEtta2 deyince uyandık.
Hakkaten düzgün bi mk1 e jetta front çok yakışır!
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 19 Ekim 2010, 00:11:03
Bu sefer beğendim ama akışmış cidden hemde VW malı kullanmış yani  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

d3n1s

Alıntı yapılan: baki çelik - 18 Ekim 2010, 23:30:23
Ferrari Otel mi açtı ya   ;D

S.p.A. Società per Azioni'nin kısaltmasıdır, bizim anonim şirket - A.Ş'nin italyancasıdır :tamamdir

baki çelik

Alıntı yapılan: d3n1s - 19 Ekim 2010, 21:52:00
S.p.A. Società per Azioni'nin kısaltmasıdır, bizim anonim şirket - A.Ş'nin italyancasıdır :tamamdir

eyvallah kardeş  ^-^

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Han

bu jetta2 ondandır
jetta 2 ye de tempra yaparlar yakında :t
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Ouzoo

Alıntı yapılan: lostys - 20 Ekim 2010, 19:02:19
nesi tekmiş bunun hacı, çakmadım ben köfteyi :D
Bu renk polo zor bulursun güzel ülkemizde.
Bu donanımda polo. Ekstra yolcu airbag, koltuk ısıtma ve fabrikasyon olduğuna emin olamadığım iç döşeme(ön koltuklar öne yatmalı ama)
Bisunroof eksik ya.
Ama hepsinden ötes tümi bunlar bi sportlineda toplanmış ya işte bu yüzden tek olabilirsin İlkerim :)