Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 22

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

elektrikli model çok güzel tebrik etmek lazım ustayı
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

suskun

Alıntı yapılan: lostys - 27 Ekim 2010, 22:07:40
gidip bakacam buna da ...

ama aklım bunda :

Volkswagen / Passat / 2.0 GL / SAHİBİNDEN PASSAT-GT ``2009 yılında GÜMRÜK ÇIKIŞLI`` sahibinden.com'da

:S

ilker bunu biliyorum ben az daha buna müşteri olcaktım adamın yazdıkları doğru sağ kapı hariç modeline göre kasa kitap gibi
şanzımandan tırstım ben 4x4 isteğe bağlı
H.G WORKS

brkdmr38

aklındaki araç temize benziyor ilker abi sağ kapı dışında sunroof var dikkat ettiğim kadarıyla 8.500 el sıkışırsınız sehir dışından geliyorum diyerek felan :)
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

lostys

Alıntı yapılan: suskun81 - 27 Ekim 2010, 22:21:03
ilker bunu biliyorum ben az daha buna müşteri olcaktım adamın yazdıkları doğru sağ kapı hariç modeline göre kasa kitap gibi
şanzımandan tırstım ben 4x4 isteğe bağlı
hamit denedin mi aracı ? kaça anlaşmıştınız ?

Atay

Sunroof perdesi sahibi tarafından atılmış metal parça direk kafanızın üzerinde soğutmak istemem ancak kasası diri olmasına ragmen kaputtada boya-işlem olduğunu düşünüyorum.Ayrıca benzin pompası bağajda olduğu için adamın kafasının canına okuyor.Kmde ortalama 350-400 bin yakıyor olması gerek.Bence binilecek bir passat değil hobilik passat bu snycro ince ayrıntılar eklenerek çok güzel hafta sonu arabası olur.
Food's life! Learn it.

nizam

ilker gülüm bir tenem bulasma passata canına okur bulamazsın kolay parcasını motor harici üzer seni alacaksanda dizel al

Yunus EMRE

suskun

yok denemedim sadece baktım öyle çok hoşuma gitti ama mk2 aklımda olduğu için çok fazla ilgilenmedim daha doğrusu ama atay ve nizam passat kullanan bilen insanlar ben hiç kullanmadım sadece hoşuma gidiyo köşeli hatları ama 500tl gibi ineceğe benziyor fiyatta
H.G WORKS

Mk1GTI

Alıntı yapılan: nizam - 28 Ekim 2010, 10:12:01
ilker gülüm bir tenem bulasma passata canına okur bulamazsın kolay parcasını motor harici üzer seni alacaksanda dizel al

Evet ilker bende nizam a katılıyorum ve ekliyorum o ankaradaki 4WD passata benim hiç kanım ısınmadı beni iten bir his var o araçta tamam sen gençsin altında gaza basınca kükreyen birşey olsun istiyorsun ama sana tavsiye normal kullınımlık bir araba sonra ileride ekonomik birikim yapar en güzelinden bir GTI toplarız bellimi olur 2 tane olabilir bunlar.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

abi ne çıkacagı belli olmaz hadi olsun bilerek lades ol ama ilker rahat durmayacak mıncıklayacak parça sıkıntısı çıkacak karsısına o zaman küsücek üzülecek yoksa passat gibi araba yok onu diyim ben hala pişmanım içimde ukte  :(

Yunus EMRE

car wolf

angara gümrüğünde idi ozaman laci idi rengi hiç hasar yoktu alınca vurmuş rengi laci diyee hatırlıyorum belkide gri orj. dir  :-\  1.8 90 hp lik motor var onda 2.0 değil  ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style