Sabit Bursa Toplantısı:11.09.2010 Tarihinde(2 hafta aralıkla)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 22 Ağustos 2010, 20:06:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 23 Eylül 2010, 21:50:14
Km baba parasına talim abi ben kendim açlışıyorum kendim harcıyorum buluşmalara giderken oraya buraya giderken babamdan 5 lira bile almıyorum !

Bunu genel olarak değerlendir gökhancım. Şimdi şöyle düşün sen öğrenci çocuksun okullar açıldımı haftasonu Sanayide çıraklık yaparak haftada 30-40TL alsan bide evden cep harçlığı aldığını düşün 50-60TL hafta sonu cebinde olsa senden zengini yok.. Bide burdaki iş güç ev bark sahibi olan abilierini düşün. 800TL aylık aldığını evinin kira olduğunu 1 tanede çocuğun olduğunu düşün. Sorumlukular yüksek giderler yüksek yapman gerekenler hem işine hem evine çok o yüzden evdeki hesap çarşıya uymaz.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

16HLK16

Bizde çalışıyorz bileğimizin hakkıyla alıyoruz o parayılaa gökhacım... o verilen parada kat kat hakkım var koca fabrikayı 24 saat çalıştırıyorum günde 16 saat fabrıkadayım ben koçum... peder bana o parayı verıyorsa bir emegi var öyle dusunme hemen... hiç bir şey karşılıksız degıldır bunu unutma... :)

GolfMk1Cabrio

Para mevzusuna nerden geldik yine boşverin parayı benim söylemek istediğim ŞU '' VW severleri düşündüğümüz için 2 haftada bir dedik o bile çok geldi ben istemiyorum ayda yılda bir kere sabit bi gün belirli bi hafta olsun böyle buluşalım istiyorum tüm VW severlerle bir arada olmak istiyorum çok mu şey istiyorum  :(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

16HLK16

bende istiyorum belirli zaman aralıklarında toplanti haklısın gokhancım

®oyal

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 26 Eylül 2010, 00:34:44
Para mevzusuna nerden geldik yine boşverin parayı benim söylemek istediğim ŞU '' VW severleri düşündüğümüz için 2 haftada bir dedik o bile çok geldi ben istemiyorum ayda yılda bir kere sabit bi gün belirli bi hafta olsun böyle buluşalım istiyorum tüm VW severlerle bir arada olmak istiyorum çok mu şey istiyorum  :(

Çok şey istemiyorsun.
Herkesin ya çok sabit işi var yada değişken zamanlı işivar ,ayak uydurmamız zor olur.
Mesala evin nufusu arttı bir yeğenin daha oldu.Bu aralar kafayı kaldıramıyorum. :D

Mercedesimiz var diye Göz bebeğimiz Vw leri dışlamıyorum.

gültekin77

Gözün aydın Oktay,ALLAH analı babalı büyütsün,nazarlardan korusun :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

®oyal

Alıntı yapılan: gültekin77 - 29 Eylül 2010, 12:00:42
Gözün aydın Oktay,ALLAH analı babalı büyütsün,nazarlardan korusun :)

Sağol,darısı bu mutluluğu dileyen ve bekliyenlere.

®oyal

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ®oyal - 13 Ekim 2010, 08:49:33
Oho Gökhan bir laf koydu konu dağıldı,unutuldu. :t
Valla Wagenwerks - Waterwerks gibi club'ların festivallerini görünce içim gidiyo basıp gidicem German'lı olcam sonunda ha  :( Yağmur nedeniyle arabanın üzerine branda çektim 1-2 haftadır hiçbinmedim çok özledim arkadaşlar bile getir diyo ama fedakarlık yapmam lazım muayene için para biriktiriyorum şimdilik çıkartmayı düşünmüyorum  :-[
ob ein leben nach dem cabrio ist ???