Sabit Bursa Toplantısı:11.09.2010 Tarihinde(2 hafta aralıkla)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 22 Ağustos 2010, 20:06:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: KOÇ:) - 09 Eylül 2010, 02:17:08
Bir kardeşiniz daha katıldı aranıza uzun bir aradan sonra bayramın son günü görüşmek dileğiyle :)
Bekleriz ayrıntıları günü saati biliyorsun zaten en erken ben gelirim  8) Yalnız toplantıktan sonra mekan işini ne yapıcaz ? Bayramın son günü nedeniyle bence kafeler full çakılıdır var mı görüşü olan ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

®oyal

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 30 Ağustos 2010, 01:26:53
Bir dahaki toplantımız bayramın son günü yani 11.09.2010 tarihindedir katılımcıları bekliyoruz  :)

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 09 Eylül 2010, 08:48:35
Bekleriz ayrıntıları günü saati biliyorsun zaten en erken ben gelirim  8) Yalnız toplantıktan sonra mekan işini ne yapıcaz ? Bayramın son günü nedeniyle bence kafeler full çakılıdır var mı görüşü olan ?

Kızancık saat kacta ordasın?Ordayız?

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ®oyal - 09 Eylül 2010, 09:58:47
Kızancık saat kacta ordasın?Ordayız?
Valla ben 9'da orda oluyorum toplaşıyoruz bekleşiyoruz araşıyoruz muhabbet sohbet gır gır şamata  :)

KOÇ:)

Şöyle bir düşüncem var.
Eğer karfur alt otopark müsaitse önce resimleriz sonra bulvar turu denk getirirsek otururz olmazsa kükürtlü oda olmadı bizim mahalledeki kaveye gideriz :P

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: KOÇ:) - 11 Eylül 2010, 03:33:13
Şöyle bir düşüncem var.
Eğer karfur alt otopark müsaitse önce resimleriz sonra bulvar turu denk getirirsek otururz olmazsa kükürtlü oda olmadı bizim mahalledeki kaveye gideriz :P
Valla foto için Carrefourun alt otoparkı süper olur makinası olanlar getirmeyi unutmasınlar ben 9'da orda olurum Turgut abi gelemiycek beyaz cabrionun sahibi Cengiz cabrioyu satmış oda gelmiyor kalan sağlar bizimdir  ;)

Öncelikle herkesten özürdiliyorum. Gelememe sebebim o saatlerde 5 senelik sevgilimden ayrıldım.

®oyal

Alıntı yapılan: KOÇ:) - 12 Eylül 2010, 03:13:19
Öncelikle herkesten özürdiliyorum. Gelememe sebebim o saatlerde 5 senelik sevgilimden ayrıldım.

Önemli değil,birdaha ki sefere gelirsin.
Biri gelir biri gider verdiklerini götürmez sende kalır. ^-^

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ®oyal - 12 Eylül 2010, 08:35:28

Vaaay girdin yine damardan  8)

Alıntı yapılan: ®oyal - 12 Eylül 2010, 08:35:28

Oktay abi ben bu lafa saygı duyarım :)

GolfMk1Cabrio

ŞU ANDAN İTİBAREN İPTAL OLMUŞTUR KİMSEDE YETERLİ İSTEK VE ARZUYU GÖREMEDİM DEMEKKİ BİZ AVRUPADAKİLER KADAR VW SEVDALISI DEĞİLMİŞİZ ARTIK BULUŞMA FALAN YOK  >:(

Mk1GTI

GÖKHAN TÜRK İNSANIN AVRUPALILAR GİBİ TUZU KURU DEĞİL HERKEZ GİRMİŞ BİR GEÇİM DERDİNE FAKİRİDE ZENGİNİDE YOLUNU KAYBETMİŞ. SEN DAHA BABA PARASINA TALİMSİN O YÜZDEN SORUN FAZLA OLMAZ. AMA İNAN BANA BÖYLE TOPLANTILAR OLDUMU İÇİM GİDİYOR ATLAYIP GELESİM VAR AMA İŞİ BIRAKIP ÇIKAMIYOSUN YADA O ZAMAN MADDİ DURUM YETERLİ OLMUYOR.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

16HLK16

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 22 Eylül 2010, 21:37:37
GÖKHAN TÜRK İNSANIN AVRUPALILAR GİBİ TUZU KURU DEĞİL HERKEZ GİRMİŞ BİR GEÇİM DERDİNE FAKİRİDE ZENGİNİDE YOLUNU KAYBETMİŞ. SEN DAHA BABA PARASINA TALİMSİN O YÜZDEN SORUN FAZLA OLMAZ. AMA İNAN BANA BÖYLE TOPLANTILAR OLDUMU İÇİM GİDİYOR ATLAYIP GELESİM VAR AMA İŞİ BIRAKIP ÇIKAMIYOSUN YADA O ZAMAN MADDİ DURUM YETERLİ OLMUYOR.
Km baba parasına talim abi ben kendim açlışıyorum kendim harcıyorum buluşmalara giderken oraya buraya giderken babamdan 5 lira bile almıyorum !

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: 16HLK16 - 23 Eylül 2010, 00:05:36
Hayi Gökhan Bulşma zamanııı heldi...
:)
Yok abi gelmiycem ben siz toplanın çektim zaten garaj arabayı ben kış geldi  >:(