Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vosvos MODİFİYE (Yorumlar sizin) - Sayfa 3

Vosvos MODİFİYE (Yorumlar sizin)

Başlatan volksport, 15 Mayıs 2007, 18:34:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

eralp 2polo parasına vosa bineyim dersen binersin öle güzel bi vosa  ;)

escocem

ciden yürek işi cana sorun anlatsın dicemde adam bnm uğraştığım kadar uğraşmadı onla anlatamıycak ;D arkadaşlar iboya dikkat edin pek ii değil bu sıralar sıcaktan felan heralde :tavazn:

volksport

Alıntı yapılan: Firestarter - 05 Temmuz 2007, 16:55:44
Para işi değil bu yürek işi  ;D

İbo ne diyorsa haklıdır, İbrahim askerden sonra bana bir adet Vosvos buluyoruz 74 Big, içini dışını komple kendim toparlıyacam elimden geliyo az çok,geri kalanıda  ustadır, garajdır bi yerler ayarlarız. Dur bakalım bi 1303 de biz katalım siteye kısmet olursa ama 2 senesi var bu işin daha.ı

mecamir

Alıntı yapılan: escocem - 05 Temmuz 2007, 16:59:25
ciden yürek işi cana sorun anlatsın dicemde adam bnm uğraştığım kadar uğraşmadı onla anlatamıycak ;D arkadaşlar iboya dikkat edin pek ii değil bu sıralar sıcaktan felan heralde :tavazn:

Doğru diyosun :) Benim arabada emeğin çok fazla :) Eralp, cidden 2 polo parası verirsin öyle bi vosa binmek için :D , ben bi E36 3.20 coupe parası verdim, hala gözümde yapılacak bir sürü şey var :)

Firestarter

Alıntı yapılan: volksport - 05 Temmuz 2007, 17:20:31
İbo ne diyorsa haklıdır, İbrahim askerden sonra bana bir adet Vosvos buluyoruz 74 Big, içini dışını komple kendim toparlıyacam elimden geliyo az çok,geri kalanıda  ustadır, garajdır bi yerler ayarlarız. Dur bakalım bi 1303 de biz katalım siteye kısmet olursa ama 2 senesi var bu işin daha.ı
O yapmazmıyız bee,yapalım güzel bir tane :)
Arkaya da Volksport yazısı,ooh maşallah ;D

Erhan

günün en keyif verici araçlarından biriydi bu vosvos ama sonlara doğru su koydu motoru,

http://www.youtube.com/watch?v=B2vKBUCQ5Aw&NR=1

escocem

valla o makineyle o şekilde gitmesi mucize bu kdr gidipte su koymasa cidden şasardım...selahattin abi neler yaptı bu sefer araca bilmiyorum ama mutlakaki sağlam gitmiştir...

Dr_EmrE

Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

mecamir

O vosvos çıkma parçalarla toplandı :) Yarıştan 2 gün önce de Tohan'ın kendi cümlesi: ' piston kolu kırıktı, yarım yamalak da olsa topladık'... Yarım yamalak arabanın orda yürümesi bile büyük bi olay :D :D :D S2000'e rakip yok ama gerçekten arızalıydı...

Erhan

evet gelen parçalar uymamış galiba bu halde çıkarmışlar arabayı yinede sorun çıkarana kadar  :t hepsini  :)

volksport

escocem

içteki plexi aydınlatma güzel olmuş baya...