Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vosvos MODİFİYE (Yorumlar sizin)

Vosvos MODİFİYE (Yorumlar sizin)

Başlatan volksport, 15 Mayıs 2007, 18:34:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

Benim Fazlasıyla hoşuma gitti  :D Deli bişiy olmuş  :D

volksport

Bu da Antalyalı bi arkadaşımız, Tuning Dergisine çıkmıştı bi sayıda

mecamir

2. resimdeki Ömer arkadaşımın aracı. Şuan motor orjinal, sadece jant ve kanat var... Antalya'dan modlu voslar çıkmaya devam edecek... Paylaşım için teşekkürler :)

Firestarter

Modifiye de aşk'a benziyor aynı, engel ve sınır tanımıyor. Neler yapmışlar böyle  ???

escocem

can başladı yine uygulamalara 2-3 basamak daha yukarıya çıkacak 2 hafta içinde araç..komple kaporta boya motordada süprizler mevcut :)import günü patlatmazsa arabayı :D söle bi yanıma gelin gidin can metin abiyle rodajı yarılasın en azından  ::)

mecamir

Cemocan gelcez de yolda gaza gelip motoru kucaklarız diye korkuyorum :) İmport day'den sonra Vosfest için İstanbul'a gelicez ;)Motor manyak oluyo, dün toplanmıştı dışarda sanırım bugün de üzerine takılır. Yarın da kaporta boyaya girecek, tahminim 10-12 gün sonra hazır olur :)

volksport

Hadi Hayırlısı, Bekliyoruz...   Mecamir bende var bi tane 1303 1973 model bombe cam, Motor olarak iyi ama içi ve kaporta bakım istiyo frenlerde bakıma alınmalı  :D Amcamın oldugu için ilgilenemiyorum fazla o da elletmiyo araba yatıyo,adam bana inat olsun diyemi aldı nedir, aldı kullanmayıp yatırıyo arabayı  >:(

escocem

can abs işini konuştum dediğim gibi 2000e çıkıyor sen bu işten vaz geç sehir içinde gazlama fazla :D

mecamir

Alıntı yapılan: volksport - 05 Haziran 2007, 15:24:37
Hadi Hayırlısı, Bekliyoruz...   Mecamir bende var bi tane 1303 1973 model bombe cam, Motor olarak iyi ama içi ve kaporta bakım istiyo frenlerde bakıma alınmalı  :D Amcamın oldugu için ilgilenemiyorum fazla o da elletmiyo araba yatıyo,adam bana inat olsun diyemi aldı nedir, aldı kullanmayıp yatırıyo arabayı  >:(

Yattıkça durumu daha da kötü olur, zamanla içinden çıkılamaz bir hal alır. Sonuçta eski araba... En iyisi amca onu daha iyi bakacak bir voscuya satsın ;)

@esco

2000 ytl ye adamlar Garett T3 Turbo+ HKS Stage 2 intercooler takıyolar :) ABS ye o para verilir mi beaa, patlarım daha iyi :P :P :P

ramcho®

mekanik ABS yapıyolar dı geçen gün 250 ytl ye ama ne kadar dayanıklı olur bilemem...

escocem

nerde bu mekanik abs yapan yer?gerçi pek işe yarıyacağını sanmıyorum ama sanırım uydurma birşeydir..