Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
01.07.2007 - İstanbul-Silivri Buluşması resim ve yorumları - Sayfa 5

01.07.2007 - İstanbul-Silivri Buluşması resim ve yorumları

Başlatan TuningLINE, 01 Temmuz 2007, 20:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Firestarter

Alıntı yapılan: polat - 02 Temmuz 2007, 13:43:03
gerçekten harika bi gün oldu... bende o günden sonra siteye üye olmaya karar verdim. ordaki dostlukları devam ettirmek adına iyi bi şey yaptım sanırım her nekadar volkswagen sahibi olmasamda herkesin gönlünde bi vosvos yattığına inanıyorum
Hoşgeldin. Düsüncelerinde sana katılıyorum.

polat

ibrahim nasılsın inşallah dün yolu kolay bulmuşundur ayrıca jantta problem vardı galiba

Firestarter

Emre tarif etmeye çalışdı da,biz yine bir 10 km'ye yakın ters yolda gittik,allahtan doğru yolu bulduk :)
Jantın iç kapağı çıkmış,onun için durduk,baktım ses yapıyor,sıktık vidasını  ;D
Güzel bir gün geçirdik ama dimi  ;)

ramcho®

balköpüğü golf gerçekten temiz duruyo...maşşallahh keşke aksilik olmasaydı da aranızda olsaydım bidaa nerde toplanıyoruz? :)

emre

yaff bendede resım var ama foto makınası bende deıl babamda en kısa zamanda arıcam resımlerı.resımler bu kadarmıydı yaff ben ıkıdebır pof verdım daa cok olması lasım :) varya dünün yorgunlugu hala üstümde dur kalk yapa yapa ayagımı hıssetmıom hala eee bı daakı bulusma ne zman sımdı arayı sogutmayalım :)

volksport

Bir daha ki toplantıya araya tatiller falan girecek bakalım ne zamana toplanırız.Allah bilir, Bu arada herkese iyi tatiller, Tatil ayı yaklaşıyor ne de olsa, Golfler güzeldi,hava guzeldi,su idare ederdi,yüzdük içtik yedik. Kısacası arkadaşlık superdi.

polat

valla iyidi... seni arabadan tanıdım ya yoksa nickten tanıyamazdım

emre

eralp kardesım sana ne kadar tesekkur etsek azdır annene babana cok selamlar onların ellerınden opuorum onlarada tesekkurlerımızı ıletırsın cok guzel agırladılar bızı..

corrado_g60

valla gercekten super bı gun olmus orda olmayı cok ısterdım

kmnst

arkadaşlar dün için herkeze teşekkürler herşey güzeldi eralp kardeşim sana ve ailene sevgi ve saygılarımı sunuyorum evinin balçesini açtıgın için bize işallah birdahaki toplantı bana yakın olur 00:12 de (GEBZE'ye)eve vardım. :sevgi: