Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
01.07.2007 - İstanbul-Silivri Buluşması resim ve yorumları - Sayfa 8

01.07.2007 - İstanbul-Silivri Buluşması resim ve yorumları

Başlatan TuningLINE, 01 Temmuz 2007, 20:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

Güzel resimler G60 eline sağlık bide imza çakmışın hoş olmuş :tamamdir

volksport

Osmandan da resimler gelmiş vallaha harika olmuş,Tunç abiyide son anda kandırdık denize soktuk,meğerse abimiz butun su sporlarını yapmış zamanında,sonradan meydana çıktı yeteneklerini gizliyo dikkat edin? :D :D :D

golf-line2

resimler we araclar süperdi ama günümüz mükemmeldi :p

corrado_g60

volksport

Maksi guvenliğe kafa göz giriyodum,yanımdaki arkadaş kimdi ya beni sakinleştiren  :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

Neymiş yönetimden şikayet gelmiş o araçlar orda ne yapıyomuş? Gerçi adamda emir kulu ama neyse o da saygı duyup bekledi biraz bizi resimler biter bitmez kaçtık mangal mekanına :D :D :D

cabrio63

off ya hakkaten müthiş bi buluşma olmuş...kırmızı gti nin jantları süpper olmuş tam mk1 için...keşke bizde orda olsaydık demekten kendini alamıo insan...yanyana koysaydık mk ları şöle bi...seviyorum ya bu forumu ;)

Tholl-ga

Alıntı yapılan: volksport - 03 Temmuz 2007, 23:24:10
Neymiş yönetimden şikayet gelmiş o araçlar orda ne yapıyomuş? Gerçi adamda emir kulu ama neyse o da saygı duyup bekledi biraz bizi resimler biter bitmez kaçtık
Ben çok rastlaıorum ömle durumlara.Yoq garaj içinde yasak dışında yasak.Sanki bina yapısını kopyalayıp aynısını inşaa edicez :)

emre

Alıntı yapılan: volksport - 03 Temmuz 2007, 23:24:10
Maksi guvenliğe kafa göz giriyodum,yanımdaki arkadaş kimdi ya beni sakinleştiren  :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

Neymiş yönetimden şikayet gelmiş o araçlar orda ne yapıyomuş? Gerçi adamda emir kulu ama neyse o da saygı duyup bekledi biraz bizi resimler biter bitmez kaçtık mangal mekanına :D :D :D

kesin benım yuzumdendır durmadan el frenı cektım ortalık toz oldu :) yaff ben o kadar sepetın ustune cıktım dengemı sagladım guvenlık bana in alişveriş sepetınden dedi ben sallamadım fotoları cektım ama sımdı nedense nereye koydugumu bulamıom cıldırcam allah allahh

TuningLINE

Alıntı yapılan: volksport - 03 Temmuz 2007, 16:44:33
Osmandan da resimler gelmiş vallaha harika olmuş,Tunç abiyide son anda kandırdık denize soktuk,meğerse abimiz butun su sporlarını yapmış zamanında,sonradan meydana çıktı yeteneklerini gizliyo dikkat edin? :D :D :D
iyiki girmişim çok güzel oldu serinledik
yok be gizlemiyorum yeteneklerimi :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

mcsahan

nen benim seatın resimleri yok hiç bi yerde, üvey evlatlara böyle mi davranılıyo:D, oda vw grubundan sayılmazmı:D

TuningLINE

Alıntı yapılan: mcsahan - 05 Temmuz 2007, 11:45:36
nen benim seatın resimleri yok hiç bi yerde, üvey evlatlara böyle mi davranılıyo:D, oda vw grubundan sayılmazmı:D
abi iyi demişsinde sen Seat' ı öte tarafa ağaçların altına çekmişsin arabaların yanına niye çekmedin :) :D
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz