Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MkIV GTI 1.8T - Sayfa 3

Golf MkIV GTI 1.8T

Başlatan GHOST, 12 Nisan 2010, 11:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GHOST

Sorma fena sıkıştırıyor  :D

GHOST

BBS RC 18 lerimiz geldi...taze taze agresifinden :) 4 tanesini üst üste koyup taşıyorlarmış duyduğuma göre :P
bir süre kapaksız kullanıcam arada değişiklik istersem kapaklar için bir ebay yapacağız sanırım...

HkN

Off diyorum Alpre :D

Gelde bir tak şunları :D indir yere arabayı çok güzel duracak gibime geliyor :)

HkN

SNCKTR

abi sen istanbul neresındesın ben bu aracı veya aynısını hergun goruyorum :)

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

OffLineR

Komple R32 olsun isteriz  :D :D :D

Ouzoo

Sizin yüzünüzden üyeliğimi iptal edicem, kanser edersiniz adamı. :t
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

OffLineR

MKIV alacaksın olm sen de, kaçarın yok  :D :D

HkN

Alıntı yapılan: SNCKTR - 08 Mayıs 2010, 23:02:56
abi sen istanbul neresındesın ben bu aracı veya aynısını hergun goruyorum :)

Alper şu anda Asker :)

Ama sanırım anadolu yakasında olması gerekli Alperin :)

Koray inan bulsa body sini hemen alacak. Ama servislerde  sadece tamponu 1000 TL üstünde :)

ÜRENCİK

Jantlar 10 numaraymış araçta güzel ee artık jantları takıp seyre bakmak gerek artık
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

htmetin

MK3 GTI 150 bg.. peki bu MK4 GTI kaç beygir.. genel durumu ve gidişi nasıl?? Sonuçta piyasada çok az var MK4 GTI.. Ama MK3 GTI çok tutulan ve sevilen bir araç oldu. Bunda arabanın gidişi sağlamlığı etki etti.. Bu MK4 GTI'lar da bir problemmi var.. Hala Etrafımda MK3 GTI 2010 model çıksa yine alırım diyen arkadaşlarım var.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline