Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MkIV GTI 1.8T - Sayfa 5

Golf MkIV GTI 1.8T

Başlatan GHOST, 12 Nisan 2010, 11:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GHOST

Coiloverlar gelene kadar idareten bir 3.5  H&R takayım dedim...sanayiye geçiyorum şimdi.. akşam bi resim yaparız zaman olursa :)

ccc_mk1

hayırlı olsun Alper abi  :) sanırım Orhan abideki malzemeler geçti sana  :) sağlam yürüyecek inşallah makina  :D

GHOST

Yok orhandaki turbo değil. Sağol remzi teşekkür ederim. 2871 filan düşünüyorduma askerlik öncesi,bu şekilde daha problemsiz ve daha günlük olacak yeterli benim için 250hp 300-330nm civarları...
Aracımız serviste rutin bakımları vs yapılıyor.. yarın yaylı resimler geliyor inşallah  :saygılar

GHOST

GHOST

Makinam berbat,arabada pek temiz değil idareten 1 resim ekliyeyim... bir arkadaşımdan SLR alıp güzel bir mekanda temiz iken çekicem  :tamamdir

R-Line

3.5 HR mi var üzerinde şu an.
Golf 4 işte daha ne denilebilir ki, kazasız belasız kullanman dileğiyle  :)

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Süper ötesi olmuş gerçekten Maşallah  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

gültekin77

MAŞAALLAH...
Güzel olmuş. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

GHOST

Teşekkür ederim arkadaşlar.3.5 maxtrac var şuan. acaip yumuşak yaylarmış ilk defa kullanıyorum.çok şaşırdım...
bilstein pss9 coilover düşünüyorum,coiloverdan vazgeçersem eibach 5cm+ koni fsd suspansiyonlar üzerinde gidicek ufaklık..

G60

Tadında düşmüş daha zorlama.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GHOST

OffLineR

Yakışıklı araba  :D :D
Mümkün değil sürtmez bunlar, arkada spacer ister hatta.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GHOST

aynen korayım sürtme yok.3.5 ile. Sanırım vogtland ın coilover ını alacağım.ARkadaşım usa da audisinde 2 sene kullandı çok memnun kalmış.bilstein e okadar bütce ayırmaktan vazgeçmek üzereyim :) arkalara bende düşünmüyor değilim spacer  >:D