Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vw Bora En Çekici Özelliği? - Sayfa 2

Vw Bora En Çekici Özelliği?

Başlatan v3zir, 30 Kasım 2009, 11:34:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bora'nın sizi çekici kılan özelliği?

Konfor
33 (26%)
Karizma
50 (39.4%)
Hız/Motor/Aksesuar
6 (4.7%)
Vw (Marka)
20 (15.7%)
Güvenlik
18 (14.2%)

Toplam Oy Verenler: 127

vicetuning

farukayata

Muhteşem bi dış görünüşü var Çok  güven veriyor  Kalın  !

piyon

Duruşunu ve GÜVEN hissini çok seviyorum.

Bir de uzun yolu mükemmel. Sarsmadan 180 yapabiliyorsunuz.

Ben keyif alıyorum.
Araba olsunda tenekeden olsun :)

al_pacino

Çok güzel hoş araç her bir seçenekten var ama 99 2001 modellerde passat ile aynı fiyat aralıgında olmasını anlamıyorum. Şahsen Passatı tercih ederim.

htmetin

Her yönü ile güzel bir araç yalnız ismi kötü keşke jetta diye devam etseydi daha iyi olurdu..efsane devam ederdi
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

apsimati

vw araçlarında şöyle bi özellik var ....
hani sonuçta piyasadaki en iyi araba değiller ama insanın gözü dışarda olmuyor bi vw binince... tatmin edici bi hissi var .mesela benim daha önce 2005 model citroenim vardı  onda bu his yok..
kadın gibi..
kadın dünyanın en güzel en iyi kadını değildir belki ama gene de senin gözün dışarda kalmaz ... zira sahip olduğun zaten seni mutlu etmektedir ...
işte vw bunun gibi bişey ... :)

bilalaydin

Alıntı yapılan: apsimati - 30 Nisan 2010, 19:00:19
hani sonuçta piyasadaki en iyi araba değiller ama insanın gözü dışarda olmuyor bi vw binince... tatmin edici bi hissi var .mesela benim daha önce 2005 model citroenim vardı  onda bu his yok..
kadın gibi..
kadın dünyanın en güzel en iyi kadını değildir belki ama gene de senin gözün dışarda kalmaz ... zira sahip olduğun zaten seni mutlu etmektedir ...

:tamamdir
Sayfa düzenini bozan imza.

htmetin

Alıntı yapılan: apsimati - 30 Nisan 2010, 19:00:19
hani sonuçta piyasadaki en iyi araba değiller ama insanın gözü dışarda olmuyor bi vw binince... tatmin edici bi hissi var .mesela benim daha önce 2005 model citroenim vardı  onda bu his yok..
kadın gibi..

Abicim ellerine sağlık. gerçekten başka bir şekilde anlatılamaz VW.. :tamamdir
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

xandel

Alıntı yapılan: Emre Can - 03 Aralık 2009, 18:57:37
bana göre kalkışta guuuuvvvvvvvvvv diye uğuldaması çok hoşuma gidiyor. ;D.ama bu anketteki seçeneklere göre hız/motor/aksesuar. :tamamdir

o ses benmi bilmiorum o sesi =) tarif edebilirmisin...

xandel

Alıntı yapılan: htmetin - 29 Nisan 2010, 18:24:20
Her yönü ile güzel bir araç yalnız ismi kötü keşke jetta diye devam etseydi daha iyi olurdu..efsane devam ederdi

Kardeşim Benim "BORA" nın Gerçek Anlamını Biliyormusun ???

piyon

Yahu yıkatınca da meret bir tatlı oluyor ki sormayın :)
Araba olsunda tenekeden olsun :)

apsimati

Alıntı yapılan: xandel - 06 Mayıs 2010, 19:36:41
Kardeşim Benim "BORA" nın Gerçek Anlamını Biliyormusun ???

??.....???
Yunan mitolojisinde istanbul boğazında mağarası olup kuzey-doğudan esen rüzgarı soğutan tanrı boreas tan gelen kelime...şiddetli poyraz....

mi acaba..???

yigitbaran06

Asaleti yeter Bora'nınarkadaşlar  ;)
Yigit Baran

okan

yazın akşam üstü bora yı yıkatıp kırmızı ışıkta beklerken yanındaki araçtan arabaya bakmaları  :saygılar
"çArşı AnkArA"