Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vw Bora En Çekici Özelliği? - Sayfa 5

Vw Bora En Çekici Özelliği?

Başlatan v3zir, 30 Kasım 2009, 11:34:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bora'nın sizi çekici kılan özelliği?

Konfor
33 (26%)
Karizma
50 (39.4%)
Hız/Motor/Aksesuar
6 (4.7%)
Vw (Marka)
20 (15.7%)
Güvenlik
18 (14.2%)

Toplam Oy Verenler: 127

inundatio

Hayırlısı olsun.. Nasip yenisinee.. Benimkine sulanma :D:D daha yeni yaptırdım bakımlarını :D

caner4

:) seninki bu 110luk olan mıydı :D bi pm atsana :P :P :P
This is the best one until we make a better one.......

inundatio

Evet caner 110 lük :D İlan yok satıştan kaldırdım :) Görmek bakmak test etmek isteyen olursa adresimi verebilirim :)

caner4

yok ya bora macerası şimdilik bitti bende :)  nekadar içim kıpır kıpır da olsa 110luk için ekonomi yönüne gidicem. seat cordoba 1.4tdi s-rider düşünüyorum.

inundatio

:):) Bitmezzz caner bitmezz sen yeterki aracı bir gör :D:D

caner4

ya bi kerecik kullansam zaten bırakamıcam o yüzden kullanmıyım abi :D

inundatio

Bu yaz benim araç izmir e gidicek .. Abime vericem tatil için :D belki görürsün oralarda :D işte o zaman kullanırsın

caner4

şimdi ben yeni aracımı kredi ile alacağım için bora düşünemiyorum hem biraz da model yüksek olsun istiyorum. 2000 model arabaya kasko bile yaptıramıyoruz ama boranın her parçası pahalı. biraz daha modelli bir araç alırsam hiç olmazsa kasko sıkıntı olmaz hemde dizel olsun az yaksın çünkü arabanın üstünden inmiyorum ben bora da şehiriçi bi hayli yakıyor dizel de olsa.

inundatio

Alıntı yapılan: caner4 - 04 Mayıs 2012, 11:51:58
şimdi ben yeni aracımı kredi ile alacağım için bora düşünemiyorum hem biraz da model yüksek olsun istiyorum. 2000 model arabaya kasko bile yaptıramıyoruz ama boranın her parçası pahalı. biraz daha modelli bir araç alırsam hiç olmazsa kasko sıkıntı olmaz hemde dizel olsun az yaksın çünkü arabanın üstünden inmiyorum ben bora da şehiriçi bi hayli yakıyor dizel de olsa.

Biliyorsun ben aracımı satıp s40 almayı düşünüyordum.. Lastiklerimi değişince ve bakımlarını yaptırınca.. ve 3 gün mercedes c180 AMG araca binip benim aracım kadar koltuk konforu olmadığını görünce satmaktan vazgeçtim. ve ayrıyetten yine yakıtının ekonomik olması da benim için bora da bir + hane oldu.. ve benim aracım şu anda kaskolu .. Ben yeni model sevdasını sonraya biraktim. ;)

caner4

tarihcifss

caner sen neden satıyon arabayı? yakıt problemi mi?
BEŞKAZALI tarihcifss

caner4

evet yakıt problemi ama öncelikli parayı değerlendirmem lazım yoksa yaptığım masrafı sizler biliosunuz delirmiş gibi para gömdüm arabaya ama işte mecburiyet diyelim biraz parayı çevireyim gene bakcaz bişiler.  :(

tarihcifss

BEŞKAZALI tarihcifss

caner4