Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
beyaz yanak lastikli foto isteği

beyaz yanak lastikli foto isteği

Başlatan panik, 08 Nisan 2010, 22:00:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

panik

arkadaşlar, beyaz yanak lastik, kırmızı çerçeveli göbeği siyah olan sac jantlı fotoları bulmaya çalışıyorum yardım ederseniz sevinirim
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/whylw3om0n5q25gir2s6.jpg[/img]

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ccc_mk1

illa arabanın pokunu çıkaracaksn o olacak.apaçi spec.

burak.akın

benim arabadaki polo jantının azbuçuk ofsetlisi sanki... göbekde nikelajlı janjanlı bişi bu :D

panik

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 09 Nisan 2010, 01:04:29
illa arabanın pokunu çıkaracaksn o olacak.apaçi spec.
la bebe para mı var jant alacak, tokat geliyor bak a! :t 250 liraya ats buldum onu bile alamıyom. ayrıca çingenelik ruhuma işlemiş olum benim

ccc_mk1

Alıntı yapılan: panik - 09 Nisan 2010, 01:42:59
la bebe para mı var jant alacak, tokat geliyor bak a! :t 250 liraya ats buldum onu bile alamıyom. ayrıca çingenelik ruhuma işlemiş olum benim
takma o zmn bırak öyle kalsın ne kasıyon :t zamana bırak herşeyi zamana :D böyle amele spec takılmakla bişi olmaz illa bişi takıcam diosn sorun değil ben kara jantla gezerim al tak keskinleri yeterki böyle atraksiyonlar yapma kalbim dayanmıyo Grin

panik

resim pliis ::) ben bundan yapıcam ya... alla alla

cahitarsal

dah ane olsuunn :)  mat sıyah kırmızı supermıs
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

e12

Alıntı yapılan: cahitarsal - 09 Nisan 2010, 21:02:21
dah ane olsuunn :)  mat sıyah kırmızı supermıs
aynen cahıt bak gordum su cıft rengı aklıma kotu kotu seyler gelır oldu super olmus... :D :D ;) :tamamdir

mertkoray

yakışmış mı yakışmış   :D

panik

sipariş verilmiştir, yasin kardeşim gönderecek haftasonu. haftaya cuma günü cédric'in bu hale gelmiş fotolarıyla görüşmek üzere, fotolar için teşekkürler

cahitarsal

Alıntı yapılan: e12 - 09 Nisan 2010, 21:35:04
aynen cahıt bak gordum su cıft rengı aklıma kotu kotu seyler gelır oldu super olmus... :D :D ;) :tamamdir

yahu gırmeyın kanıma ztn cıft renk yazdırcam ruhsata 2 renk ıcın halen dusunuyorum ama kırmızı ve sıyah degıl o renklere alerjım oldu kımse sorsam sıyah yasıne sorsam kırmızı  :D :D

Alıntı yapılan: panik - 09 Nisan 2010, 22:57:02
sipariş verilmiştir, yasin kardeşim gönderecek haftasonu. haftaya cuma günü cédric'in bu hale gelmiş fotolarıyla görüşmek üzere, fotolar için teşekkürler

bende arkanda gelebılırım her an
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..