Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
beyaz yanak lastikli foto isteği - Golf I

beyaz yanak lastikli foto isteği

Başlatan panik, 08 Nisan 2010, 22:00:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

panik

arkadaşlar, beyaz yanak lastik, kırmızı çerçeveli göbeği siyah olan sac jantlı fotoları bulmaya çalışıyorum yardım ederseniz sevinirim
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/whylw3om0n5q25gir2s6.jpg[/img]

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ccc_mk1

illa arabanın pokunu çıkaracaksn o olacak.apaçi spec.

burak.akın

benim arabadaki polo jantının azbuçuk ofsetlisi sanki... göbekde nikelajlı janjanlı bişi bu :D

panik

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 09 Nisan 2010, 01:04:29
illa arabanın pokunu çıkaracaksn o olacak.apaçi spec.
la bebe para mı var jant alacak, tokat geliyor bak a! :t 250 liraya ats buldum onu bile alamıyom. ayrıca çingenelik ruhuma işlemiş olum benim

ccc_mk1

Alıntı yapılan: panik - 09 Nisan 2010, 01:42:59
la bebe para mı var jant alacak, tokat geliyor bak a! :t 250 liraya ats buldum onu bile alamıyom. ayrıca çingenelik ruhuma işlemiş olum benim
takma o zmn bırak öyle kalsın ne kasıyon :t zamana bırak herşeyi zamana :D böyle amele spec takılmakla bişi olmaz illa bişi takıcam diosn sorun değil ben kara jantla gezerim al tak keskinleri yeterki böyle atraksiyonlar yapma kalbim dayanmıyo Grin

panik

resim pliis ::) ben bundan yapıcam ya... alla alla

cahitarsal

dah ane olsuunn :)  mat sıyah kırmızı supermıs
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

e12

Alıntı yapılan: cahitarsal - 09 Nisan 2010, 21:02:21
dah ane olsuunn :)  mat sıyah kırmızı supermıs
aynen cahıt bak gordum su cıft rengı aklıma kotu kotu seyler gelır oldu super olmus... :D :D ;) :tamamdir

mertkoray

yakışmış mı yakışmış   :D

panik

sipariş verilmiştir, yasin kardeşim gönderecek haftasonu. haftaya cuma günü cédric'in bu hale gelmiş fotolarıyla görüşmek üzere, fotolar için teşekkürler

cahitarsal

Alıntı yapılan: e12 - 09 Nisan 2010, 21:35:04
aynen cahıt bak gordum su cıft rengı aklıma kotu kotu seyler gelır oldu super olmus... :D :D ;) :tamamdir

yahu gırmeyın kanıma ztn cıft renk yazdırcam ruhsata 2 renk ıcın halen dusunuyorum ama kırmızı ve sıyah degıl o renklere alerjım oldu kımse sorsam sıyah yasıne sorsam kırmızı  :D :D

Alıntı yapılan: panik - 09 Nisan 2010, 22:57:02
sipariş verilmiştir, yasin kardeşim gönderecek haftasonu. haftaya cuma günü cédric'in bu hale gelmiş fotolarıyla görüşmek üzere, fotolar için teşekkürler

bende arkanda gelebılırım her an
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..