Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
14" bbs 4*100 And 15" mk2 gti Silinebilir. - Sayfa 3

14" bbs 4*100 And 15" mk2 gti Silinebilir.

Başlatan cahitarsal, 01 Nisan 2010, 17:15:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce hangısı??

gti 15
6 (66.7%)
bbs 14
3 (33.3%)

Toplam Oy Verenler: 9

cahitarsal

Arkadsalar karar verdım vw renk kodu  L51P boyatıyorum acık mavı olarak herkeze tesukkur ederım

Konu sılenebılır yer tutmasın
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Mk1GTI

Bu renk diyosun yani.. Çok güzel bir renk ama yakışan aksesuarlarla resimdeki gibi doldurman gerekecek :) Bayana gerek yok :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

TARGET

turuncu benim rengim. imzamdanda anlaşılacağı üzere ;)
vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

cahitarsal

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 04 Nisan 2010, 15:37:41
                           Bu renk diyosun yani.. Çok güzel bir renk ama yakışan aksesuarlarla resimdeki gibi doldurman gerekecek :) Bayana gerek yok :)

doldurucam da abı bır aracımı yuruyum allahın ıznıyle aynen bunun gıbı olucak fakat tavan boyle acılmıycak suunroof olucak koltuklarda sıyah

M-uhteşem-K-üçük-1

Bence gece mavisi çok asil duruyor ama aynı tonu tutturmak lazım.
aиıL

Mk1GTI

Cahit çok resimsiz bıraktın bizi bak kızıyoz ona göre..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

e12

cahitarsal

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 05 Nisan 2010, 17:36:58
Cahit çok resimsiz bıraktın bizi bak kızıyoz ona göre..

ayarlıycam abı merak etme her dakka gıdemıyorum

cahitarsal

Konu kirlileig olmasın acaısında bundan devam edıyorum.

Biliyorsunuzkı jantlarım eksık kaldı  e30 4*100 bbs jant buldum gzl sorunsun birde mk2 gti 4*100 buldum resimleri koyuyorum sızden tercıh beklıyorum.  :bekleriz: :bekleriz:

bbs 200 tl /İzmir  LAstıksız
gti 350 tl /ankara  LAstıksız

Pis olanları ben super yaparım bal dok yala mısalı duruma takılmayın kırık cıkık tamır yok

e30

gti (7inc Ofset var)

cahitarsal

burak.akın

ikiside güzelama e30 jantı daha iyi duruyo...

burak.akın

Alıntı yapılan: e12 - 08 Nisan 2010, 23:37:56
bbs :tamamdir

doru düşünmüşüm demekki :D bu gün bizim tamircinin dükkanda 17 inç bi jant vardı... off ne güzel fln yaptım al takıl  bi kaç günlüne dedi... sonra bu jant için arabayı götürmesinler boşver dedi  :D

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.