Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
sound project car mk1 Garfield =) - Sayfa 7

sound project car mk1 Garfield =)

Başlatan ccc_mk1, 06 Haziran 2009, 11:49:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 15 Mart 2010, 18:19:22
1 ay sonra piyasası var  :)
Sanmam hala kaportada daha boyası var motoru var varda var işlemleri biraz hızlandır hadi bol bol foto isteriz  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

burak.akın

bi kaç yeni foto fena olmaz merak ediyorum ne durumda şuanda... ve daha baya sürücek sanırım... :) kolay gelsin darısı bnm başıma :D

ccc_mk1

araç macunlandı zımparalandı sanırım bi yoklama macunu kaldı ondan sonra boyadayız..Gökhan benim arabamı benden dahamı iyi biliosn :D çıkacak dediysem çıkacak :D

burak.akın

ohh hadi bakalım :D resimde isteriz ama yaaaaa  :-[  ::)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 16 Mart 2010, 01:19:01
araç macunlandı zımparalandı sanırım bi yoklama macunu kaldı ondan sonra boyadayız..Gökhan benim arabamı benden dahamı iyi biliosn :D çıkacak dediysem çıkacak :D
Tamam aga kızma çıkacak diyosan çıkacak yavaş olsun temiz olsun diyosun ama bizde meraklanıyoruz burda foto yok bişey yok  ;)

GolfMk1Cabrio

panik

sabır taşıdır remzi kardeşim, nazardan saklanacak bir hayvan geliyor. biraz daha zaman, ve tabii para. çok acayip bir magüna geliyor.
ha gayret kardeşim. olacak olacak... :tamamdir

ccc_mk1

eyvallah Çağlar abim  :saygılar

burak.akın

son durum nedir ne aşamadasın şuan...

GolfMk1Cabrio

Hadi Remzi çıkar makinayı Çağlar abi bu kadar konuştuğuna göre korktu onu geçeceksin diye  :D Son durum nedir hala boyada mısın bari 1 adet foto koy be kardeşim  :-\

ccc_mk1

her zaman yazdığım gibi bitmeden foto yok arkadaşla.kimse yanlış anlamasın.

suskun

korsan fotolarını çekerim bak...
H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

Ben problemi anladım fotolarıu görüp nazar değdiricez diye koymuyo fotoları merak etme Remzi MAŞALLAH'ını eksik etmeyiz hatta NAZAR BONCUĞUNDA benden olsun en janjanlısından yeterki koy artık şu fotolarıda daha fazla ızdırap çektirme  motor hakkında bir kaç tahminim var ama sürpriz olsun bakalım seninle konuştuğumuzumu yapıcaksın yoksa  ;)

burak.akın