Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
sound project car mk1 Garfield =) - Sayfa 3

sound project car mk1 Garfield =)

Başlatan ccc_mk1, 06 Haziran 2009, 11:49:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

bu jantlar bu araba eskiden tanıdık sanki.eski fotoları var mı remzi?

ccc_mk1

Alıntı yapılan: cabrio63 - 16 Haziran 2009, 00:09:39
bu jantlar bu araba eskiden tanıdık sanki.eski fotoları var mı remzi?
valla dynoya çıkarttığım yani aldığım gün önden bi resim var abi ama pek işe yaramaz.araç mamak ta duruyodu gümrükden alınmış plakası 06 er 169 belki tanıdıktır abi  :)

ccc_mk1

herkese iyi dilekleri için teşekkürler..Sık sık başını ağrıttığım sağolsn yardımlarını esirgemeyen Cem abi (escocem) ve Çağlar abi (panik) e ayrıca çoook teşekkürler :) :)

escocem

önemli değil remzicim ;)yalnız arka sol dodikten görülene göre zaten oralar ile uğraşılacak hazır el değmişken biraz açtır derim..bnm aracın ön çamurluğunda uyguladığım tekniği 4dodik içinde uygulayabilrsin..hem kolay olur hem ilerisi için daha geniş jant takmana olanak verir :tamamdir

ccc_mk1

Alıntı yapılan: escocem - 16 Haziran 2009, 02:16:22
önemli değil remzicim ;)yalnız arka sol dodikten görülene göre zaten oralar ile uğraşılacak hazır el değmişken biraz açtır derim..bnm aracın ön çamurluğunda uyguladığım tekniği 4dodik içinde uygulayabilrsin..hem kolay olur hem ilerisi için daha geniş jant takmana olanak verir :tamamdir
abi şişecek zaten oralar. bu gün ön çamurlukları aldım sol arka çamurluk ağzını aldım sağ tarafı bulamadım arıyorum hala . 4 çamurlukta şişecek zaten.bizim usta 4 tane saç parçasına şekil verip destek olarak kullanıp üstüne saç kaynatıp şişircem diyo ama benim pek içime sinmedi sizin fikirleriniz neler  :)

escocem

benim aracın şisirme işi çok içime sindi..önleri direk kesip ay seklinde dışarı çektik ve arayı doldurduk..arkalar zaten abartı bi haldeydi onları içeri alıp şekil verdik plastikleri tam üzerine alacak şekilde ayrıyeten plastikleri takmasam dahi güzel duracak şekilde..biraz incele istersen benim aracın konusundan ;)

ccc_mk1

belki 20.kes senin 31 sayfayı okumuş bulunmaktayım şu an itibariyle  :) müsait olduğun bi gün gel Ankara'ya abi kafamıza göre şişirelim dodikleri  ;D

escocem

inan zaman olsa gelirim ama malesef...kış gelsinde bi ufak istanbul tatili yaparsam ankaradan giderim.. :)

ccc_mk1

Alıntı yapılan: escocem - 16 Haziran 2009, 02:56:53
inan zaman olsa gelirim ama malesef...kış gelsinde bi ufak istanbul tatili yaparsam ankaradan giderim.. :)
inşallah abi  :)

panik

yorum ve önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar...

ccc_mk1

eline emeğine sağlık abi.ilgin için ayrıca teşekkürler baya güzel bi gündü birşey daha olsaydı.oda yarın olacak inşallah süprizi bozmayayım  :)

filizbilgisayar2006

allah kolaylık versin kardeşim şimdi ayvayı yedin valla ben 3 aydır sanayideyim allah kolaylık versin ama 10 güne kadar inşalah çıkıyor artık allah sabır versin tansiyonun felan varsa aman haplarını almayı felan unutma arada başı dönüyor adamın   :sevgi:  neyse şimdiden araca binecegin güzel günleri düşün ve rahatla ben öyle yapıyorum 

iyi forumlar  :tamamdir

escocem

remzi burda bi arkadaşımda arka koltuktan bagaja kadar uzanan ses tesisatının kutuları b var profesyonel hazırlnmış şekilde..kendim uğraşmıyim hazır takayım dersen fiyat sorarız