Mk3 aracınızın avantaj ve dez avantajlarını....

Başlatan infinity3455, 18 Aralık 2009, 21:36:24

« önceki - sonraki »

Bab VerLoren

3000 € ya cok vr6 var ama sadece sesi icinde alinmaz ya , burada 90km/hz zor buluyoruz. En kötü 120 dedikmi seviniyoruz.  :D

infinity3455

Halil_50

GOLF 3 GTI 16.000 TL
JANT VE LASTİK 3.000 TL
AMA SÜRATİ PAHA BİÇİLEMEZ...

mehmetk

sevdigim yönü uzaktan ben hız makınasıyım diyor hiç bir arabada golf 3 ün durusunu goremıyorum arkadan giderken golf e bi bakın viraj alısına..... bi drift yapın nasıl gorunuyor golf 3 harikadır..
it ürür kervan yürür...

Halil_50

Çok oturaklı araba viraja girerken hiç korkmuyorum tabi bunları yanında yay ve çift denge çubuğununda avantajları var
bide yolda giderken ibreye bi bakıyorum 160-170 olmuş sanki 90'la gidiyomuş gibi görünüyor cam dizaynı çok güzel

htmetin

Sevmediğim yönleri;
-Farların sürekli bakım istemesi ( su girmesi= temizliği)
-Gaz pedalında beni rahatsız eden bir titreme var
-Kapıları kapatırken bütün karoserin sallanması

Sevdiğim yönleri;
-Yukarıda saydıklarımın dışında Herşeyi:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ismailtunca81

bende  alalı  1 ay  olmadı 

durusu  bakışı sesi  solugu  çok iyi 
yakışı  gidişi  duruşu  1 numara
güven  vermesi  ağır  oturaklı olması  cabası 

fakat  rüzgar sesini  çok fazlaalıyor  bunun dışında  ufak tefek  gıcırtılar  eksi  yönleri 
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

ismailtunca81

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

infinity3455

ben mesalaa   arka   koltuklarda  başlık  we    arka kaltuk  arası   kol  dayama yeri  yok   
keşke  golf 5  in   iç  tasarım  golf  3 de olsa  ne  güzel  olurrr

erdem2179

sevmediğim yönü olmadı en sevdiğim bitmeyen vitesleri :)
Mk3 gti

infinity3455

vallahi  mk5 e  binmekten unutujam  galiba  mk3 ü   mk5  de  göstergeler  dikatımi  çekiyo  inceden  :D

stalkerr

sevmediğim yönü sağ arka kapı tarfından bir ses var aldığımdan buyana kesemdim o sesi birde şu kapı kilidlerini başlarındaki ses beni deli ediyo onun haricinde süper makina....
22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor...