Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Mk3 aracınızın avantaj ve dez avantajlarını....

Mk3 aracınızın avantaj ve dez avantajlarını....

Başlatan infinity3455, 18 Aralık 2009, 21:36:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

infinity3455

aracınız da  hoşunuza giden  we gitmeyen yönleri......

Bab VerLoren

arka silecegin oldugu bölümün cabuk cürümesi ve kapi bagetlerinin cikmasi, simdilik bunlari var begenmedigim :)

infinity3455

benim begendigim noktaları  yere  basında  çok daha hawalı  durması 
sewmedigim  nottası  ise  bardaklıgın olmaması  :)

Halil_50

Herşeyiyle hoşuma gidiyor eski model olmasına rağmen çok konforlu doğru düzgün, o model hatta yeni model hiç bir arabada o konforu bulammazsınız.
Heleki hava filtresinin sesi beni büyülüyor gerçekten çok tok sesi var + sadece filtre olmasına rağmen kit değil yani
tek sevmediğin yani arka bagaj pandizotundan ses geliyor. mdfden özel yaptırmış eski sahibi üstünde 1 bass 2 tanede mid var ve çok ağır. Daha bir sürü sayamadığım özellikleri var. Gerçekten sadece kullanan bilir diyorum. Gerisi hikâye :)

infinity3455

izlasyon  şart  bende  aynı  sorunları  ysaşadım  her  arabada oluyo  ama 

Halil_50

sadece şöför kapısınınkini dişlisi kırıldı gerisi hiç arıza vermedi

infinity3455

Bab VerLoren

o kadarda kötü degil ya , 3-4 ay önce aldim 1 kere yolda kaldim. Bunu satip yeni araba alacagim parayi bu arabaya harcarim her bakisimda daha da cok binme istegim olur. En kötü 1000 € masraf yapsam araba bana 1700 gelmis olur.

Bab VerLoren

zaten cam motorlari 35-40 € civari, zamanim olsa 1 haftada kiz gibi yaparim ama calismaktan vakit bulamiyoruz.

infinity3455

infinity3455