Kaza yaptım

Başlatan VOLKAN_EMİR, 18 Eylül 2009, 13:25:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VOLKAN_EMİR

11 Eylül 2009 saat 21:30 da aracıma damperli bi kamyon kavşaktan döndüğüm sırada arkadan çarptı.Oluşan hasar;Sol arka çamurluk göçtü ( değişmeden doğrultuldu ), sol arka stop kırıldı ( orjinali ile değiştirildi ),ve arka tampon ortasındaki nikelajlı çita hasar gördü ( orjinali ile değiştirildi ).Kazadan sonra trafik çağırmadık aramızda tutanak düzenledik.Ancak suç karşı tarafta olduğu için karşı tarafın trafik sigortasından dosya açılmıştı.Hasarın giderilmesi için karşı tarafın sigortasından tramer raporu gelmesi gerekiyormuş ve bu raporun gelmeside 15 günü bulduğundan bu dosyayı kapattırıp kendi kaskomdan kaza dosyası açtırdım.Bundan sonrası ise benim kaskom karşı tarafın sigortasında hasarın bedelini talep edecek ve kaskomdaki hasarsızlık indirimim etkilenmeyecek.Sizin de bilginiz olsun eğer kaskonuz varsa önce kaskonuzu arayın ve onların takibini talep edin.Böylece oluşan hasarınızı daha kısa sürede yaptırabilirsiniz.Ben pazaretesi günü bıraktım ve yarın alıcam aracımı.

Hepinize kazasız,belasız ve cezasız günler diliyorum...
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

ismailtunca81

çok  geçmiş  olsun 
umarım son kazanız  olur 

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

VOLKAN_EMİR

Alıntı yapılan: ismailtunca81 - 18 Eylül 2009, 14:59:26
çok  geçmiş  olsun 
umarım son kazanız  olur 

Çok teşekkür ederim inşallah son olur...İyi bayramlar...

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

VOLKAN_EMİR

type-r

My Name is IBRAHIM UZULMEZ and I use Clear For men :D

devran

g.olsun daha büyük bi kaza olmamış allahtan

Mete35MkII

,...,,,

kesik44

yellow_driver

geçmiş olsun

rsumerkan

geçmiş olsun arkadaşım allah birdaha kaza bela vermesin
tekrar golf mk1 yeni proje

VOLKAN_EMİR

Herkese geçmiş olsun dilekleriniz teşekkür ederim.Hepinize kazasız,belasız, cezasız sürüşler dilerim.

ismailtunca81

ne  yaptınız  aracınız  çıktımı 
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

VOLKAN_EMİR

Alıntı yapılan: ismailtunca81 - 25 Eylül 2009, 17:14:39
ne  yaptınız  aracınız  çıktımı 

Arabamı arife günü (19 eylül) teslim aldım.Beklediğimden daha iyi olmuş.Boyanan çamurluğun boyası belli olmuyo.Değişen arka stop ise birazcık belli yeni olduğu ama çok fazla değil.Ancak tampondaki kromajlı çitanın fiyatını öğrenince şok oldum.Arabayı gece sokakta bırakırken artık daha çok tedirgin oluyorum:Çünkü o kromajlı orjinal dedikleri çitanın fiyatı 300 tl miş.