sicak havalarda kapilardan gelen ses

Başlatan Serhat4Motion, 05 Mayıs 2011, 16:49:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Serhat4Motion

arkadaslar benim arabam bora 2003 tdi

sadece sicak havalarda ki sanirimsicaktan  sac aksaam gevsiyor  ki cok kisi oyle dedi surekli tak tuk ses geliyor vites degitirdikce  ozellikle hissediliyor...;

vitesle motorla alakasi yok yanlis anlamayin... vites degistikce yani arac kendini kasiikca ve saldikca :) nasil ama tak tuk yapiyor birde hafif cukurlarda.. ama havalar sogukken ve kisin bu sesler kesiliyor...

bunun caresini nasil bulabilirim ? baska arkadaslardada  varmi ayni sorun? 

ben bi ara cam otomatiginin krikosu sandim cami kaldiran zimbirti yani ama degilmis oda kime sorsam ayni diyor.sicaklarda gevsiyor...

ALPER.

camın olduğu yerden geldiğine eminmisiniz? belirtiler tam tabla fişeği gibi çünkü

Serhat4Motion

sanki camin mekanizmasinin oradan icerden geliyor gibi ama emin degilim kapilardan  geliyor ya kapi icinden yada kasadan biryerden ses geliyor emin degilim ama . yada nasil diyim sanki kapinin icinde bi civata düsmüs o ileri geri oynayip duruyor gaza yada frene bastikca mi desem !???  ama sanki arka tekerlerin oradanda geliyor gibi :/

bence dogru diyorsun diyor icimden bir ses... ama bunun hollandacasi ne onu bulmam lazim :))))

ALPER.

bende bora varken 2 ay boyunca o sesin koltuktan geldiğini sanmıştım :) salıncak burcu, tabla fişeği diye geçer ama hollandacasını bilemiyeceğim tabi :)