polo 6n motor kapağı nerden bulurum?

Başlatan mustklc, 29 Nisan 2009, 12:07:26

« önceki - sonraki »

mustklc

Arkadaşlar ben 99 polo aldım. ama alırken o karbüratör üzerinde bulunan üzerinde VW logosu olan motor kapağı yoktu.

bu kapak çok hoşuma gidiyor. nerden bulurum acaba?

resimdeki araba  benim değil. bu forumdaki bir arkadaşın. üzerinde 1.6 yazan kapak lazım bana. Ankaradan  nerden bulurum?

Araba binmek içindir..

Ouzoo

Piyasada bulunabilirmi bilmiyorum ama üçel otomotive bir sor, en olmadı herangi bir yetkili servisetn en kötü siparişle temin edebilirsin.Parça kodu varsa fiyatınıda söyleyebilirim sana.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mustklc

Alıntı yapılan: suggestion - 29 Nisan 2009, 12:30:19
Piyasada bulunabilirmi bilmiyorum ama üçel otomotive bir sor, en olmadı herangi bir yetkili servisetn en kötü siparişle temin edebilirsin.Parça kodu varsa fiyatınıda söyleyebilirim sana.

parça kodunu bilmiyorum zira bu parça aldığıma yoktu. ama araba ararken diğer arabalarda gördüm bu parçayı ondan soruyorum
Araba binmek içindir..

cihanpolo97

mustklc

Araba binmek içindir..

Ouzoo

0212 456 65 00 Doğuş otomotiv yedek parça Murat bey ile görüşün.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

VWci

Selamlar söz konusu kapak 1998'den itibaren yanlış hatırlamıyorsam standart olarak sunuldu. Daha önceki modellerde yok zaten...

mustklc

benim araba 99 model. ama çıkarmışlar sanırım. Ankaradan satan bir yer bilen var mı
Araba binmek içindir..

erco

Bende var bu parça ve motor çalışırken biraz titriyor ve ses yapıyor. Acaba herkeste böyle oluyor mu? Oluyorsa bence takmak istemezsin.
İhtiyar döver onları...

PoloGTI

Benim motorum :sevgi: :sevgi:
Alıntı yapılan: erco - 29 Nisan 2009, 18:03:11
Bende var bu parça ve motor çalışırken biraz titriyor ve ses yapıyor. Acaba herkeste böyle oluyor mu? Oluyorsa bence takmak istemezsin.
Bizde ses yok abi.
Vw Polo 6N

erco

Kaputu açınca hissedilen bi tıkırdama sesi. O parçadan geliyor. Yok mu?
İhtiyar döver onları...

cihanpolo97

Alıntı yapılan: mustklc - 29 Nisan 2009, 16:30:09
önce ben istedim kardeş, az kenarda bekle
ilk kim yazmış kardeş banane ben istedim şaka bi yana 97 model araca olmaz mıdır bu kapak var mı ankarada bulan satan bilen???

VWci

serkan_89

bulursanız bana da haber verin. bilader 2-3 ay önce 100 lük 98 classic almıştı onda da yoktu. o olmayınca motor bir hoş duruyo